minitytöt 2011

Koripallo tarjoaa onnistumisen iloa ja positiivisia elämyksiä. Koris on myös monipuolinen laji, joka kehittää koordinaatiota, nopeutta, ketteryyttä, kestävyyttä, lihasvoimaa ja pallonhallintaa. Lisäksi koris on hauska joukkuepeli, jonka parissa saa uusia kavereita ja kehittää samalla sosiaalisia taitoja.

Tytöt 2011 joukkue aloitti koripallon muutaman innokkaan pelaajan voimin syksyllä 2017. Kausien mittaan tyttöjä on tullut lisää mukaan ja viime kaudella päästiin jo pelamaan sarjapelejä sekä osallistumaan turnauksiin.

Harjoituksissa treenaamme koripallon perusasioita: kuljettamista, heittämistä ja syöttämistä. Kaikki harjoitukset sisältävät myös peliosion, jossa päästään laittamaan harjoitellut taidot testiin ja oppimaan samalla koripallon sääntöjä.
Koripallotaitojen lisäksi keskitymme myös kehittämään liikuntataitoja monipuolisesti. Seuran fysiikkavalmentaja pitää joukkueelle ikätasoon sopivan fysiikkaharjoituksen kerran viikossa.

Vielä mahtuu mukaan uusia koripalloilijan alkuja! Mukaan voit tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen.

Varusteina harjoituksiin tarvitset vain T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Ensimmäisissä harjoituksissa ei vielä tarvita omaa palloa. Pallon voi hankkia sitten kun innostus iskee.

Tervetuloa mukaan! 


Harjoitusvuorot (alkaen ma 30.8.):

Ti klo 17-18, Munkkiniemen Yhteiskoulu

Ke klo 17-18:30, Steiner koulu, Lehtikuusentie

Pe klo 17:45-19, Munkkivuoren ala-aste

Yllä olevat salivuorot ovat syyskaudelle 2021. Kevätkauden 2022 salivuorot julkaistaan marraskuun loppuun mennessä.


Valmentajat:

Noora Lakaniemi

noora_lakaniemi@hotmail.com, 040-8409974

Nora Matinen

nora.matinen@gmail.com


Joukkueenjohtaja:

Hanna-Leena Holmberg

hlrauhala@gmail.com, 050 367 7638