Minitytöt 2009

Tämä joukkue suorastaan puhkuu intoa päästä pelikentille, taitoakaan ei näiltä tytöiltä puutu! Viime kaudella tytöt pelasivat täysillä eteläisen alueen 1., 2. ja 3. divarissa hyvällä vauhdilla, vaikka kausi kaikilta kesken jäikin. Ja ennen kaikkea, joukkuekavereiden kanssa on aina kivaa ja nauru raikaa. 

Tytöt pelaavat kaudella 2020-2021 kahdessa eri sarjassa, eteläisen alueen T09 II-divarissa yhdellä ja T09 III-divarissa kahdella joukkueella. Tyttöjä on joukkueessa hyvä määrä, joten kolmessa joukkueessa pelaaminen mahdollistaa sen, että kaikki saavat paljon peliaikaa ja jokainen pääsee kehittymään. 

Tytöillä on tukenaan huikea ja kokenut valmentajapari; Jade ja Kikka varmistavat, että treeneissä ja peleissä opitaan koripallon parhaat salat ja pidetään hyvää menoa yllä.

Osa tytöistä on aloittanut koriksen jo monta vuotta sitten, osalle laji on uudempi tuttavuus. Uudet pelaajat otetaan joukkueessa aina ilolla vastaan!

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Vielä mahtuu mukaan uusia koripalloilijan alkuja! Mukaan voit tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen.

Varusteina tarvitset T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon tai pallon voi myös ostaa omaksi edulliseen hintaan.Harjoitusvuorot 2020-2021: 

Tiklo 16:20-17oheinenMunkkiniemen YhteiskouluLaajalahdentie 21

klo 17-18sali

Keklo 17-18:30saliMYK ja 30.9. alkaen Helsingin Rudolf Steiner -kouluLehtikuusentie 6

klo 18:30-18:45oheinen

Pe

Pikku Huopalahden ala-asteTilkankatu 19

klo 17-18:30sali + oheinenryhmä 1

klo 17:30-19oheinen + saliryhmä 2

Huom! Harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden kuluessa muutoksia. 
Päävalmentaja:

Jade Suhonen

muikku.jade@hotmail.com, 0400-225959 VALMENTAJAT:

Kikka Nordberg, Roope Viljakainen, Pia Kangasmäki


Joukkueenjohtaja:

Katri Heinonen, katri.heinonen@icloud.com