Mikrotytöt 2012

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille lapsille. Se tarjoaa liikunnan iloa, kehittää fysiikkaa, parantaa ryhmäviestintätaitoja sekä antaa unohtumattomia kokemuksia. Parhaillaan pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Viime kaudella joukkue kehittyi hurjin harppauksin. Syksyllä tytöt treenasivat ahkerasti ja pelasivat harjoituspelejä. Keväällä joukkue osallistui eteläisen alueen sarjapeleihin ja turnauksiin. Poikkeustilanteen vuoksi loppukevään pelit ja turnaukset jouduttiin perumaan, mutta nyt tytöillä on taas uutta intoa ja energiaa käynnistää menestyksekäs koripallokausi.

Vielä mahtuu mukaan uusia koripalloilijan alkuja! Mukaan voit tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen.

Joukkueenjohtaja antaa myös mielellään lisätietoja koripalloharrastuksesta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen ei ole sitova sillä seurassamme on kahden viikon kokeilujakso.

Varusteina harjoituksiin tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät ja vesipullon. Ensimmäisissä harjoituksissa ei vielä tarvita omaa palloa. Pallon voi hankkia sitten, kun innostus iskee.

Tervetuloa mukaan! 

Harjoitusvuorot:

Ma 18:15-19:30, Munkkivuoren ala-aste

To klo 17:30-18:30, Munkkiniemen Yhteiskoulu

Yllä olevat salivuorot ovat syyskaudelle 2021. Kevätkauden 2022 salivuorot julkaistaan marraskuun loppuun mennessä.


Valmentajat:

Jade Suhonen, muikku.jade@hotmail.com, 0400-225959

Lotta Toivonen, lotta.toivonen(at)live.fi, 050-538 2035

Elisa Helin

Nea Welling
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Joukkueenjohtaja:

Ilari Tuominen

topotytot2012(at)iku.fi, 040-567 3488