Mikrotytöt 2011

Koripallo tarjoaa onnistumisen iloa ja positiivisia elämyksiä. Koris on myös monipuolinen laji, joka kehittää koordinaatiota, nopeutta, ketteryyttä, kestävyyttä, lihasvoimaa ja pallonhallintaa. Lisäksi koris on hauska joukkuepeli, jonka parissa saa uusia kavereita ja kehittää samalla sosiaalisia taitoja.

Tytöt 2011 joukkue aloitti koripallon muutaman innokkaan pelaajan voimin syksyllä 2017. Kausien mittaan tyttöjä on tullut lisää mukaan ja viime kaudella päästiin jo pelamaan sarjapelejä sekä osallistumaan turnauksiin.

Harjoituksissa treenaamme koripallon perusasioita: kuljettamista, heittämistä ja syöttämistä. Kaikki harjoitukset sisältävät myös peliosion, jossa päästään laittamaan harjoitellut taidot testiin ja oppimaan samalla koripallon sääntöjä.
Koripallotaitojen lisäksi keskitymme myös kehittämään liikuntataitoja monipuolisesti. Seuran fysiikkavalmentaja pitää joukkueelle ikätasoon sopivan fysiikkaharjoituksen kerran viikossa.

Syyskaudella 2020 joukkue pelaa eteläisen alueen 2. ja 3.divisioonaa.

Vielä mahtuu mukaan uusia koripalloilijan alkuja! Mukaan voit tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen.

Varusteina harjoituksiin tarvitset vain T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Ensimmäisissä harjoituksissa ei vielä tarvita omaa palloa. Pallon voi hankkia sitten kun innostus iskee.

Tervetuloa mukaan! 


Harjoitusvuorot 2020-2021:

Tiistai klo 17-18:30 (laji+fysiikka), Haagan Peruskoulu, Isonnevantie 16

Perjantai klo 17-18:10, Munkkivuoren ala-aste, Raumantie 4


Valmentajat:

Noora Lakaniemi

noora_lakaniemi@hotmail.com, 040-8409974

Nora Matinen

nora.matinen@gmail.com


Joukkueenjohtaja:

Marko Björn

marko.bjorn@gmail.com, 040-0587693