Pojat 2006

Topon U15/U16 joukkue pelaa tällä kaudella valtakunnallista Robert Petersen Cupia (U15 SM-sarja) sekä alueellista U16 2. ja 3.divisoonaa. Joukkue lähti uuteen kauteen aivan uuden kokoonpanon myötä, kun yhdistimme voimamme MuKin U15-joukkueen kanssa. 

Joukkueessa onkin tällä hetkellä 29 pelimiestä aivan vasta-alkajista jo pitkään pelanneisiin poikiin. Koko joukkuetta yhdistää kuitenkin kova into ja palo lajia kohtaan.

Pojat ovat jo syksyn aikana näyttäneet taitonsa ja halunsa toimia yhdessä niin harjoituksissa kuin peleissäkin, ja ovatkin jo hienosti yhdistyneet yhdeksi joukkueeksi. 

Myös valmennustiimimme vahvistui kahdella valmentajalla, kun Mikko Asikainen tuli MuKista Adrian Reyesin valmennuspariksi, ja lisäksi joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastaa Heidi Rautajoki. 

Valmentajilla onkin ollut kädet täynnä työtä saadakseen ison määrän energisiä poikia keskittymään ja kuuntelemaan harjoituksissa, mutta syksyn myötä asia on alkanut parantua. Iso kiitos siitä meidän valmennustiimille.

Vaikka syyskausi jäikin hieman lyhyeksi, niin kohti kevättä ja uusia haasteita mennään innokkaasti omatoimi- ja ulkoharjoittelun voimin.


Valmennustiimi

Adrian Reyes, adrian.reyes(at)topo.fi

Mikko Asikainen

Heidi Rautajoki

Jesse Suhonen


Joukkueenjohto

Mia Boije, mia.boije(at)pp.inet.fi, puh. 050 331 0523

Satu Lindholm, satu.lindholm@accountor.fi, 040 5389013