Mikropojat 2013

TERVETULOA MUKAAN TOPON MIKROPOJAT 2013 JOUKKUEESEEN! 

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille! Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Vielä mahtuu mukaan 2013 syntyneitä poikia pelaamaan koripalloa ja pitämään hauskaa!

Supermikrot harjoittelevat kahdesti viikossa, mutta mukana voi olla myös vain kerran viikossa mikäli se tuntuu toimivammalta ratkaisulta harrastuksen osalta. Suosittelemme kuitenkin osallistumaan toimintaan molempina harjoituspäivinä jotta oppii paremmin tuntemaan joukkuekavereita ja samalla taitojen kehittyminen tapahtuu mahdollisimman samaan tahtiin muiden kanssa.

Mukaan voi tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen. 

Varusteina tarvitset vain T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon ja tämän voi myös ostaa omaksi edulliseen hintaan.Harjoitusvuorot (alkaen ma 30.8.):

Ti 17:45-18:45, Lågstadie (Munkkiniemen ruotsalainen ala-aste, Lokkalantie 9

To klo 16:30-17:30, Munkkiniemen Yhteiskoulu, Laajalahdentie 21


Lågstadien saliin sisäänkäynti koulun päädyn portaikosta.

Yllä olevat harjoitusvuorot ovat syyskaudelle 2021. Kevätkauden 2022 harjoitusvuorot julkaistaan marraskuun loppuun mennessä.


PÄÄVALMENTAJA

Miki Kuusisto


Joukkueenjohtaja

Lea Harju

torpanpojat.info@gmail.com