ToPo back in town leiri 1.8.–5.8.

ToPo järjestää lomiltapaluuleirin elokuun ekalla viikolla maanantaista perjantaihin. Back In Town leirillä voit olla mukana päiväkohtaisesti kevään lakkoleirin tavoin. Ilmoittautumista tehdessä merkkaat vain päivät jolloin osallistut leirille.

Leiri on suunnattu 2012–2015 syntyneille pojille ja tytöille.

Leirihinta on 30€ per päivä. Laskutus tapahtuu leirin jälkeen toteutuneiden leiripäivien perusteella. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.


Back in Town leiri-info

Ohessa vanhemmille sekä leiriläisille tarkempia infoja leiripäiville. Tavoitteenamme on viettää liikunnallisia ja hauskoja lomilta paluupäiviä, joissa on mukana niin koripalloa, muuta sporttia ja aktiviteettia sekä iloista yhdessäoloa! :)

Tuonti/haku 

Lapset voivat tulla paikalle aamulla alkaen klo 8:30 ja mahdollinen nouto viimeistään klo 14:30 mennessä, jona aikana lapset ovat ohjaajien valvonnan alaisuudessa.

Tapaaminen ja toimintapaikat

Leirin päivittäisenä tapaamis- ja päätöspaikkana toimii Munkkiniemen Nuorisotalo (Riihitie 22).

Leiriaktiviteettien osalta toimimme pääosin Paltsin kentällä, Högstadiella sekä Munkkiniemen puistoissa. 

Käymme leiriläisten kanssa päivittäin aamuisin läpi ryhmäjaot, leirin säännöt ja ohjeistukset toimintaan liittyen.

Päiväohjelma 

Leiripäivien ohjattu ohjelma alkaa päivittäin klo 09:00 ja päättyy klo 14:00. Päiväohjelma sisältää pääsääntöisesti 1 koripalloharjoitusta/-peliä ja 1-2 oheisaktiviteettia. Oheistoimintaan kuuluu mm. muita leikkejä/pelejä Munkinseudun puistoissa ja liikuntapaikoilla, jonka lisäksi vietämme ryhmästä riippuen aikaa jonkin verran myös nuorisotalon tiloissa.

Ruokailu 

Leiriruokailu on päivittäin noin klo 11. Leiripäiville on kuitenkin myös hyvä ottaa mukaan evästä, jotta nälkä ei pääse yllättämään. Tämä varsinkin tärkeää pienimmillä lapsilla.

Varusteet ja pukeutuminen 

Mukaan leirille tarvitset niin sisä- (t-paita, shortsit ja sisäpelikengät) kuin ulkoliikuntavarusteet (sään mukaan) sekä juomapullon ja mahdolliset omat lääkkeet ja eväät. Oma ulkopallo on hyvä olla myös mukana, mutta paikan päällä on myös lainattavissa palloja tarvittaessa. Sisällä pelatessamme voimme käyttää laajemmin seuran palloja eli sisäpalloa ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan.

Tärkeää on pukeutua päivittäin sään mukaan! Pyrimme viettämään aikaa ulkona aina kun mahdollista ja pieni sade ei ole meille esteenä, kunhan varustuspuoli on kunnossa. 

HUOM! Pidäthän huolta, että lapsesi vakuutus on kunnossa! 
Leiripäivien toteutumiseen vaaditaan vähintään 10 osallistujaa.


Tervetuloa ToPon Back In Town leirille! :)


Lisätietoja leiristä:

Jomi Suhonen, 050-3544848

torpanpojat @icloud.com


Laskutukseen liittyvät kyselyt:

Lea Harju

torpanpojat.info @gmail.com