Hallitus|Valmentajat

Topon Kesäleirit 2017

ToPon Kesäleirit 5.-9.6. ja 12.-16.6.2017!

 

Kesäleirillä monipuolista ohjelmaa!

Leirin ohjelma koostuu jälleen koripallon lajiharjoituksista ja lukuisista oheisaktiviteeteista. Viime vuonna leiriläiset pääsivät kokeilemaan lacrossea, ultimatea, Dribble Stickia, Slacklinea ja muita hauskoja ja jännittäviä liikuntamuotoja. Myös tänä vuonna on luvassa lajikokeiluja monipuolisesti. Leirillä opitaan koripallotaitoja ikäluokittain ja tasoryhmissä, mutta tärkeintä on hyvä meininki ja kesäinen yhdessäolo uusia juttuja kokeillen!

Vilma jälleen huippukoutsina!

Naisten maajoukkueen luottotakamies, ammattilaiskoripalloilija Vilma Kesänen on jälleen mukana Muncca Campilla. Vilma lähettääkin terveisiä Espanjasta: "Viime vuosi oli ihan huippu ja halusin ehdottomasti mukaan myös tänä vuonna". "Toivottavasti saan tavata mahdollisimman paljon viime vuoden leiriläisiä ja uusia kasvoja!"

Valmennustiimissä on viime vuosien tapaan junioreille tuttuja valmentajia. Lasten on helppo tulla leirille, kun tutut aikuiset pitävät huolta päiväohjelmasta ja treeneistä.

Myös ToPon edustusjoukkueiden pelaajat ovat mukana valmennuksessa ja tekevät leirivierailuja!

 

Ravintolaruokailut myös tänä vuonna!

Leiriläiset saavat nauttia ravitsevista ravintolaruokailuista myös tänä kesänä. Ruokailut kuuluvat leirin hintaan. Lisäksi hintaan sisältyy salimaksut, valmennus, leiripaita, palkinnot, oheisaktiviteetit ja iloinen mieli! 

 

Ennakkoilmottautuminen nyt käynnissä!

Ennakkovaraajan hinta on 190e/vko ja 360e/2vkoa. Ennakkoilmoittautuminen on voimassa 15.3.2017 saakka! Tämän jälkeen leirin hinta on 220e/vko ja 400e/2vkoa. 

Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi

 

Lisätietoja: torpanpojat@icloud.com , 050-3544848

ToPo Muncca Camp 2017

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.