Hallitus|Valmentajat

Torpan Poikaset 5-7v

TORPAN POIKASILLE OMA RYHMÄ ToPo Muncca Campille!

Viime vuonna suuren suosion saaneet ToPo Muncca Camp -leirit järjestetään myös tulevana kesänä! Leirit ajoittuvat jälleen heti koulujen kesälomien alkuun eli 5.-9.6 ja 12.-16.6. Osallistua voi joko jommalle kummalle tai molemmille leiriviikoille.

Leiripäivät koostuvat koripallon lajiharjoitteista, leikeistä, ulkopeleistä ja iloisesta yhdessäolosta.

Tänäkin vuonna supermikroille järjestetään oma ryhmä, jotta leirin harjoitteet ja ohjelma vastaavat mahdollisimman hyvin lasten kehitystasoa. Koripalloharjoitteet räätälöidään lasten taitotason mukaan ja oheistoiminnassa huomioidaan lasten ikä. Tarkoitus on tarjota monipuolista ja turvallista liikunnan riemua, ulkoilua ja yhdessäoloa.

Ohjelma leirillä alkaa päivittäin klo 9 ja päättyy klo 15. Lapset voi tuoda tarvittaessa päivittäin jo klo 8:30 ja noutaa sopimuksen mukaan 15:30 saakka. Lajiharjoituksiin on varattu Munkkiniemen Yhteiskoulun koko sali molempien leiriviikkojen ajaksi. Olosuhteet ovat siten mitä parhaimmat.

Leirimaksuun kuuluu ravitseva ja monipuolinen lounas ravintola Ukko Munkissa. Ravintolaruokailu sai sekä lapsilta että vanhemmilta runsaasti kehuja viime vuonna. Myös erityisruokavaliot on huomioitu.