Hallitus|Valmentajat

Kesäleiri-info

Leiriläisille tiedoksi:

Mukaan leirille tarvitset sisäliikuntavarusteet (t-paita, shortsit ja sisäpelikengät), ulkoliikuntavarusteet (sään mukaan) sekä juomapullon ja mahdolliset omat eväät.

HUOM! Tapaaminen ensimmäisenä päivänä kaikilla ryhmillä klo 9:00 Munkkiniemen Yhteiskoulussa (sisäänkäynti koulun takaa parkkipaikan puolelta). Ensimmäisenä aamuna käydään läpi ryhmien kesken leirin säännöt ja sovitaan tarkemmin päivittäinen tapaamispaikka. Tapaamispaikka voi muuttua viikon sisällä varsinkin vanhemmilla ryhmillä.

Leiripäivien ohjattu ohjelma alkaa päivittäin klo 9:00 ja päättyy klo 15:00. Tapaaminen aamuisin Munkkiniemen Yhteiskoululla (sisäänkäynti koulun takaa parkkipaikan puolelta) viimeistään klo 8:45 ellei ole toisin oman ryhmän valmentajan kanssa sovittu edellisenä päivänä. Esimerkiksi vanhempien juniorien ryhmät saattavat aloittaa päivänsä Paltsin ulkokentältä tai lähiseudun muilta liikuntapaikoilta. (Jos on syystä tai toisesta epätietoisuutta oman ryhmän tapaamispaikasta niin Mykin kautta tullessa osaamme ohjata lapset aina oikeaan paikkaan.)

Tarkempi viikoittainen leiriohjelma julkaistaan toukokuun loppupuolella nettisivujemme Muncca Camp osiossa. Ohjelmaan kuitenkin kuuluu päivittäin pääsääntöisesti 2 koripalloharjoitusta/ -peliä ja 1-2 oheisaktiviteettia. Leiriruokailu jälleen yhteistyökumppanimme ravintola Ukko Munkin tiloissa.

Lapset voi tulla paikalle aamulla alkaen klo 8:30 ja mahdollinen nouto klo 15:30 mennessä.

Leiripäiville on hyvä ottaa mukaan evästä jos oman ryhmän ruokailuaika on aiemmin päivästä tai vastaavasti hieman myöhemmin, jotta nälkä ei pääse yllättämään. Tämä varsinkin tärkeää pienimmillä lapsilla.

Tärkeää on myös päivittäin pukeutua sään mukaan. Pyrimme viettämään aikaa ulkona aina kun mahdollista ja pieni sade ei ole yleensä ollut esteenä kunhan varustuspuoli on ollut kunnossa. Toivotaan kuitenkin aurinkoa ja lämpöä! :) :)

Yhden viikon leirinhinta on 200eur/vko (ma-pe) ja kahden viikon leirihinta 360eur/1vko. Jos et pääse osallistumaan koko viikoksi on mahdollista osallistua leirille myös 50eur/päivä hintaan.

Leiri laskutetaan huhti-toukokuun vaihteessa. Lasku lähetetään ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Valmentajina tänä vuonna leirillä mm. Vilma Kesänen, Jade Suhonen, Timo Parviainen, Jomi Suhonen, Miki Kuusisto, Antti Lindholm, Janne Rauramo, Anni Lappalainen, Siiri Ukkonen ja Stella Kaminen. Myös ToPon edustusjoukkueiden pelaajat tekevät yllärivierailuja näyttäen kikkoja ja pelaamassa mukana.

 

Lisätietoja leiristä:

Antti Lindholm, 050-5877054

antti.lindholm@topo.fi

Jomi Suhonen, 050-3544848

jomi.suhonen@topo.fi

Yhteydenotot:

Antti Lindholm, 050-5877054

Jomi Suhonen, 050-3544848

Vilma Kesänen, 050-9190140

Jade Suhonen, 0400-225959

 

Sähköpostitse:

torpanpojat@icloud.com