Hallitus|Valmentajat

ToPo Summer Camps 2018

ToPon Kesäleirit 2018 ilmoittautuminen aukeaa Tammikuussa!

 

Kesäleireillä monipuolista ohjelmaa!

Leirien ohjelma koostuu jälleen koripallon lajiharjoituksista ja lukuisista oheisaktiviteeteista. Viime vuonna leiriläiset pääsivät kokeilemaan lacrossea, ultimatea, Dribble Stickia, Slacklinea ja muita hauskoja ja jännittäviä liikuntamuotoja. Myös ensi vuonna on luvassa lajikokeiluja monipuolisesti. Leireillä opitaan koripallotaitoja ikäluokittain ja tasoryhmissä, mutta tärkeintä on hyvä meininki ja kesäinen yhdessäolo uusia juttuja kokeillen!

Vilma jälleen huippukoutsina!

Naisten maajoukkueen luottotakamies, ammattilaiskoripalloilija Vilma Kesänen on jälleen mukana Muncca Campilla. Vilma lähettääkin terveisiä Espanjasta: "Viime vuosi oli ihan huippu ja halusin ehdottomasti mukaan myös tänä vuonna". "Toivottavasti saan tavata mahdollisimman paljon viime vuoden leiriläisiä ja uusia kasvoja!"

Valmennustiimissä on viime vuosien tapaan junioreille tuttuja valmentajia. Lasten on helppo tulla leirille, kun tutut aikuiset pitävät huolta päiväohjelmasta ja treeneistä.

Myös ToPon edustusjoukkueiden pelaajat ovat mukana valmennuksessa ja tekevät leirivierailuja!

 

Ravintolaruokailut!

Leiriläiset saavat nauttia ravitsevista ravintolaruokailuista myös ensi kesänä. Ruokailut kuuluvat leirin hintaan. Lisäksi hintaan sisältyy salimaksut, valmennus, leiripaita, palkinnot, oheisaktiviteetit ja iloinen mieli! 

 

Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi

 

Lisätietoja: torpanpojat@icloud.com , 050-3544848

ToPo Muncca Camp 2017

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.