Hallitus|Valmentajat

ToPo Summer Camps 2018

 

ToPon Kesäleirin 2018 ilmoittautuminen nyt AUKI!!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Kesäleireillä monipuolista ohjelmaa!

Leirien ohjelma koostuu jälleen koripallon lajiharjoituksista ja lukuisista oheisaktiviteeteista Munkkiniemessä. Viime vuonna leiriläiset pääsivät kokeilemaan lacrossea, ultimatea, Slacklinea, Dribble Stickia ja muita hauskoja ja jännittäviä liikuntamuotoja. Myös tänä vuonna on luvassa lajikokeiluja monipuolisesti, lopullinen leiriohjelma tarkentuu kevään aikana. Leireillä opitaan koripallotaitoja ikäluokittain ja tasoryhmissä, mutta tärkeintä on hyvä meininki ja kesäinen yhdessäolo uusia juttuja kokeillen!

Vilma, Miki ja Siiri jälleen huippupelaajakoutseina!

Naisten maajoukkueen luottotakamies ja ToPon Naiset kahdesti pronssille vienyt ammattilaiskoripalloilija Vilma Kesänen on jälleen mukana Muncca Campilla. Vilma lähettääkin terveisiä Espanjasta: "Viime vuosi oli ihan huippu ja halusin ehdottomasti mukaan myös tänä vuonna". "Toivottavasti saan tavata mahdollisimman paljon viime vuoden leiriläisiä ja uusia kasvoja!"

Lisäksi viime vuonna junioreiden suosikeiksi nousseet Miki Kuusisto (ToPo Miehet) ja Siiri Ukkonen (ToPo Naiset) on mukana myös tämän vuoden Muncca Campeilla!

Valmennustiimissä on viime vuosien tapaan junioreille tuttuja valmentajia. Lasten on helppo tulla leirille, kun tutut aikuiset pitävät huolta päiväohjelmasta ja treeneistä.

Myös muita ToPon edustusjoukkueiden pelaajia on mukana leiripäivillä näyttämässä leiriläisille uusia kikkoja ja mukana meiningeissä!

Ravintolaruokailut!

Leiriläiset saavat nauttia ravitsevista ravintolaruokailuista myös ensi kesänä. Ruokailut kuuluvat leirin hintaan. Lisäksi hintaan sisältyy salimaksut, valmennus, leiripaita, palkinnot, oheisaktiviteetit ja iloinen mieli! 

Leirille tervetulleita kaikki 6-16v. juniorit pelikokemuksesta riippumatta. Leireillä luodaan ryhmäjaot pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen mukaan.

KESÄLEIRIN INFO-PAKETTI

Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi

 

Lisätietoja: torpanpojat@icloud.com , 050-3544848