Hallitus|Valmentajat

Minitytöt 2009

 

Tämä joukkue suorastaan puhkuu intoa päästä pelikentille, taitoakaan ei näiltä tytöiltä puutu! Viime kaudella tytöt voittivatkin eteläisen alueen II-divarin ja III-divarissa saatiin hopeaa. Ja ennen kaikkea, joukkuekavereiden kanssa on aina kivaa ja nauru raikaa. 

Tytöt pelaavat kaudella 2019-2020 kolmessa eri sarjassa, eteläisen alueen T09 I-divarissa, T09 II-divarissa ja T09 III-divarissa. Korisbuumin myötä tyttöjä on joukkueessa hyvä määrä, joten kolmessa sarjassa pelaaminen mahdollistaa sen, että kaikki saavat paljon peliaikaa ja jokainen pääsee kehittymään. 


Tytöillä on tukenaan huikea ja kokenut valmentajakolmikko; Jade, Kikka ja Taru varmistavat, että treeneissä ja peleissä opitaan koripallon parhaat salat ja pidetään hyvää menoa yllä.

Osa tytöistä on aloittanut koriksen jo monta vuotta sitten, osalle laji on uudempi tuttavuus. Uudet pelaajat otetaan joukkueessa aina ilolla vastaan!

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan 2009 syntyneitä tyttöjä pelaamaan koripalloa ja pitämään hauskaa! Mukaan voi tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen. Tervetuloa!

Varusteina tarvitset T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon tai pallon voi myös ostaa omaksi edulliseen hintaan.

 

Harjoitusvuorot talvikaudelle 2019-2020:

Vakiovuorot alkavat syyskuun alussa ja keväällä tammikuussa, päivästä tiedotetaan tarkemmin.

Tiistaisin klo 17:00-18:30, Munkkiniemen Ruotsalainen yläaste, Solnantie 18 (sisäänkäynti Kadetintien puolelta), koripalloharjoitukset + oheisharjoitus ulkona

Keskiviikkoisin klo 17:00-19:00, Haagan peruskoulu, Isonnevantie 16, koripalloharjoitukset + oheisharjoitus ulkona

Perjantaisin klo 17:00-18:30, Munkkivuoren ala-aste, Raumantie 2, koripalloharjoitukset

 

Huom! Harjoitusaikoihin saattaa tulla kauden kuluessa pieniä muutoksia. 

 

Päävalmentaja:

Jade Suhonen

muikku.jade@hotmail.com

0400-225959 

 

Joukkueenjohtaja:

Katri Heinonen

katri.heinonen@icloud.com

 

 

Lisätiedot:

Jomi Suhonen

jomi.suhonen@topo.fi

050-3544848