Hallitus|Valmentajat

Mikrotytöt 2009

 

Mikrotyttöjen matkassa

 

Tämä joukkue suorastaan puhkuu intoa päästä pelikentille. Taitoakaan ei näiltä tytöiltä puutu - joukkue on täynnä pieniä tähtipelaajia.

Topon 2009 syntyneet mikrotytöt saivat oman joukkueen tänä syksynä, kun 2009-2010 joukkuen jaettiin kahtia. Tytöt ovatkin päässeet pelaamaan ensimmäiset sarjapelinsä sysyllä T09 II-divarissa ja kevät kaudella osallistumme myös T08 III-divariin. Pelikokemusta saatiin syksyllä Tallink-turnauksesta, jossa sijoituimme hienosti neljänneksi.

Syksyn korisbuumin myötä tyttöjä on kertynyt joukkueeseen kivasti. Osa on aloittanut koriksen jo muutama vuosi sitten, osalle laji on uudempi tuttavuus. Uudet pelaajat otetaan joukkueessa ilolla vastaan!

Tällä positiivisella ja energisellä joukkueella on edessä vielä monta mukavaa koripallontäytteistä vuotta!

 

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan 2009 syntyneitä tyttöjä pelaamaan koripalloa ja pitämään hauskaa! Mukaan voi tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle tai klikkaamalla tähän linkkiin pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen. Tervetuloa!

Varusteina tarvitset vain T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon tai pallon voi myös ostaa omaksi edulliseen hintaan.

 

HUOM! Tämän kauden osalta sisäharjoitukset ovat päättyneet. Ilmoitamme kesäharjoitteluvuoroista heti, kun ajat selviää!

Sisäharjoitusvuorot kaudella 2017-2018 oli: 

Ti klo: 17-18 Munkkiniemen Yhteiskoulu

Pe klo: 18-19 Munkkiniemen Yhteiskoulu

 

Päävalmentaja:

Jade Suhonen

muikku.jade@hotmail.com

0400-225959 

 

Joukkueenjohtaja:

Mia Gardziella

mia.gardziella@gmail.com

044-0101298

 

Lisätiedot:

Jomi Suhonen

jomi.suhonen@topo.fi

050-3544848