Hallitus|Valmentajat

Torpan Poikaset

Talvikausi 2020-2021 alkaa maanantaina 31.8.
Ilmoittautuminen talvikaudelle avataan kesäkuussa.

Tervetuloa Torpan Poikasten sivuille!

Poikasten joukkue on tarkoitettu 2015-2016 syntyneille tytöille ja pojille.

Koripallo on loistava harrastus kaiken ikäisille tytöille ja pojille. Se kehittää fysiikkaa, ryhmäviestintätaitoja, antaa unohtumattomia kokemuksia ja pelikavereista voi tulla elinikäisiä ystäviä.

Poikasissa harjoitellaan pojat ja tytöt yhdessä pilke silmäkulmassa. Harjoituksissa opetellaan niin koripallon saloja, ryhmätaitoja, leikitään lukuisia leikkejä ja tutustutaan uusiin kavereihin. Koripalloa pelataan harjoituksissa etenevässä määrin ja viime kaudella Poikaset jopa pelasivat oman näytösottelun miesten edustusjoukkueen ottelun puoliajalla!

Poikaset harjoittelevat kahdesti viikossa, mutta mukana voi olla myös vain kerran viikossa mikäli se tuntuu toimivammalta ratkaisulta harrastuksen osalta.

Hyvin mahtuu vielä mukaan tyttöjä ja poikia treenaamaan koripalloa ja pitämään hauskaa!

Joukkueella on loistavat valmentajat ja harjoituksissa on aina mahtava meno päällä. Koripallon pitää olla kivaa onkin joukkueen motto! :)

Mukaan voi tulla saapumalla paikalle harjoituksiin ja ilmoittautumalla siellä valmentajalle, mutta toivomme etukäteisilmoittautumista täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen vasemmalta otsikon "Ilmoittautuminen" alta.

Varusteina tarvitset vain T-paidan, shortsit, sisäpelikengät ja vesipullon. Harjoituksista saa lainaksi pallon ja tämän voi myös ostaa omaksi edulliseen hintaan.

 

HARJOITUKSET KAUDELLA 2019-2020:

Ma klo 17-18 MYK, Laajalahdentie 21

Pe klo 17-18 MYK, Laajalahdentie 21

 

Valmennustiimi:

 

Jomi Suhonen + apuvalkut

jomi.suhonen@topo.fi, 050-354 4848

 

ToPon Toimisto:

torpanpojat@icloud.com

050-3544848

 

 

Tervetuloa mukaan kaikki uudet Torpan Poikaset! :)

ILMOITTAUDU MUKAAN!