Hallitus|Valmentajat

Kausi 2013-2014

 4.2.2014 

Auuu! Voitolla yöhön ja muita kuulumisia 

 

Ylläpito pahoittelee Akkatemian pitkää kuivaa kautta tiedottamisen suhteen. Lyhyesti voidaan todeta syyskauden olleen varsin onnistuneen; joukkue pääsi sarjatauolle kärjessä vain yhden tappion (Pinjalle) kärsineenä. Joukkueessa oli runsaasti onnistujia ja leveästä rosterista oli hyvä ammentaa tuoreita pelaajia parketille. Joukkuen hyvä flow välittyi myös koriskenttien ulkopuolelle - JVG kävi kuvaamassa musiikkivideotaan Kisiksellä (mm.) Akkatemian treeneissä. Pääset katsomaan videon youtubessa:  #temporarylink. Akkatemia onnittelee JVG:tä onnistuneesta valinnasta: jos Helsingistä mielii löytää katu-uskottavan korisjengin musavideoon niin Akkatemia on luonnollisesti ykkösvalinta. Pallo sukkaan ja voitolla yöhön! 

Joulutaolla kuitenkin tapahtui jotain joka on tuonut tummia pilviä joukkueen peliesitysten ylle. Liekkö syynä liian rauhallisesti sujuneet pikkujoulut tai liiallinen hyvänolon tunne - kukapa tietää, mutta joukkue on aloittanut kevätkauden varsin tahmeasti. Tappiot ToPoLalle (joka on aina ah-niin vaikea vastus Akoille) ja Sykille, sekä alavireinen yhden pisteen voitto sarjan tyvipäästä löytyvästä Panttereista. Kevätkauden valopilkkuna on hieno voitto (101-47) Järvenpäästä. 

Seuraavan kerran Akkatemian kuntoa pääsee tarkastelemaan 8.2.2014 16.20 Munkkiniemen yhteiskoululla. Vastaan asettuu Tempo; tule paikalle niin tiedät ovatko akkatemialaiset saaneet alakuloisen pelitemmon jo käännetyksi duurin puolelle! 

 

 

 18.9.2013

Koriskausi 2013-2014 alkaa - Akkatemia teroittaa kynsiään ja leventää rosteriaan

 

Varmana syksyn merkkinä pidettävä naisten eteläisen alueen 2-divisioonan käynnistyminen on jälleen käsillä. Akkatemia aloittaa kautensa ensi lauantaina pelattavalla kotiottelulla Järvenpään NMKY:tä vastaan. Joukkueen kokoonpano on elänyt sopivissa määrin ja sairastuvan penkki on vielä tässä vaiheessa kautta tyhjillään. Viime kaudella lähinnä pöytäkirjatoimintaan keskittyneet Laura Tuukkanen, Pirjo Alkunen ja Aino Roponen ovat palanneet tositoimiin parketin paremmalle puolelle. Lisäksi uusina pelaajina kokoonpanossa ovat välivuosien jälkeen comebackin tekevä Katja Anttila, heidän lisäkseen Akkatemia onnistui pelaajakaupoissaan liittämään joukkueeseen  Anne Timolan ja Lotta Toivosen. Sokerina pohjalla on viime vuonna ainoastaan valmentamiseen keskittyneen Mari Heusalan lupaus toimia tällä kaudella pelaajavalmentajana.

Kaikki naiskoripalloa seuraavat tahot ymmärtävät ettei millään joukkueella olisi varaa noin koviin hankintoihin ilman tuntuvia menetyksiä siirtomarkkinoilla. Akkatemian menetykset kodistuvat viimekauden nuoriso-osastoon, kokoonpanosta erilaisista syistä jäävät sivuun Sanna Jaatela, Juuli Piiroinen ja Sofia Stadigh. Onnea matkaan kaikille!

Kauteen valmistuminen on mennyt hyvin, ainoassa harjoitusottelussaan Akat kaatoivat viime kaudella hyvin menestyneet Sykin joukkueen täpärästi kahdella pisteellä. Valitettavasti mediavastaava jätti peliin väliin, joten tarkempaa otteluraporttia ei ao. pelistä ole luvassa.