Hallitus|Valmentajat

Kevään viimeinen vieraspeli

28.3.2017

Topon 07 mikropoikien kevään viimeinen vieraspeli sujui tutuissa tunnelmissa. Vastustajana oli HNMKY Pakila ja peli pelattiin 25.3.2017 Paloheinän ala-asteen koululla. Topon joukkueessa pelasivat Luka, Saamu, Eino S, Elmeri, Emil, Benkku, Niilo, Miki, Miska ja Ippu.


Peli kulki alusta lähtien NMKY:n tahdissa. Erien pisteet menivät 14-4, 14-6, 11-9, 20-5. HNMKY oli koko ottelun ajan ylivoimaisesti taitavampi mutta kolmannessa jaksossa Topo havahtui hetkeksi näyttämään myös omia taitojaan. 

Tällä kertaa Miki oli vastuussa suurimmasta osasta Topon pisteistä. Mutta muut pojat kyllä petasivat hänelle paikkoja. Oli hauskaa katsoa kuinka pojat osasivat syöttää pallon hyviin asemiin päässeelle Mikille, joka sitten taitavasti pussitti pallon koriin. Muitakin mainioita hyökkäyskuvioita nähtiin, vaikka koreja niistä ei aina syntynytkään. 

Puolustusta joukkue hoiti tasaisesti yhtenä rintamana, mutta taitavan vastustajan hyökkäysten edessä Topo sortui useisiin virheisiin. Ensimmäisessä erässä virheitä tuli peräti kuusi. 

HNMKY sai useita vapaaheittomahdollisuuksia mutta ei onnistunut kuitenkaan vapaaheitoissaan kovin hyvin. Loppulukemat olisivat voineet olla vieläkin tyrmäävämmät. Peli päättyi nyt HNMKYn voittoon pistein 59-24.