Hallitus|Valmentajat

Kevätkauden aloitus

1.2.2017

 Kevätkauden sarjapelit alkoivat lauantaina 28.1.2017 ja Topon mikropojat matkustivat aamuvarhaisella vierasotteluun kauas kuntarajan taakse Vantaan Pähkinärinteeseen. Ottelua isännöi aina reipas vastustaja PuHu Red. 


Ensimmäisen jakson Topo aloitti vahvalla pelillä. Syöttöpeli toimi ja paine oli vastustajan päädyssä. Topo ei kuitenkaan hyvistä yrityksistä huolimatta onnistunut korinteossa. Puhu avasi pistetilinsä vapaaheitosta ja alkoi sen jälkeen takoa koreja yksi toisensa jälkeen. Puhulaiset olivat taitavia syöttöpelissä ja heitoissa. Topolaisille vihellettiin useita virheitä ja erän lopussa tunteet hieman kuumenivat tuomarin ja valmentajien välillä. Lukemat Puhulle 11-5.

Toisessa jaksossa Topon ote pelistä terävöityi. Emil sai useita vapareita peräkkäin koriin ja Topo kiri hetkeksi Puhun rinnalle ja ohi, kun Puhun korinteko ei onnistunut. Puhu sai kuitenkin kuvionsa hyvin pian kuntoon ja teki nopeasti useita koreja ja siirtyi johtoon. Jakson lopussa tilanne 24-16

Kolmas jakso alkoi hieman sekavissa tunnelmissa. Puhu ja Topo tekivät vuorotellen hyviä hyökkäyksiä. Virheitäkin tuli ja tässäkin jaksossa molempien joukkuevirheet tulivat täyteen. Puhu oli kuitenkin se joukkue, joka napsi levypallot ja jakson lopussa pisteet Puhulle 39-21. 

Puhu aloitti vahvasti myös viimeisen jakson. Syöttöpeli oli tarkkaa ja koreja syntyi ja piste-ero repesi entistä suuremmaksi. Topon pelaajia alkoi väsymys painaa ja useampi urhea sinipaita kävi hakemassa lattiatasosta voimaa viimeisiin peliminuutteihin. Topolla kuitenkin välähteli myös hyviä syöttöjä ja puolustusta ja periksi ei missään vaiheessa annettu, vaikka loppulukemiksi kirjattiinkin murskaavat 60-25.

Ottelua väritti tällä kertaa poikkeuksellisen runsas virheiden määrä. Kummallakin joukkueella joukkuevirheet tulivat täyteen joka jaksolla. Topolaisilla korinteko ei joukkueena onnistunut ja Emil vastasi yksin yli puolesta Topon pisteistä.

 
Kiitämme:
- tasaista peliotetta puolustuksessa
- loppuun asti jatkunutta tsemppiä
- Emilin vapaaheittovelmuilua
- buffetin hinnoittelupolitiikkaa

Moitimme:
- runsaita virheitä
- syöttelypelin epätarkkuutta
- ajoittain kuumenneita tunteita