Hallitus|Valmentajat

Syksyn viimeinen peli

7.12.2016

 Topo07 pojat lähtivät syyskauden viimeiseen peliin sunnuntaina 4.12. reippain mielin, vaikkakin selvästi altavastaajina. Vastustaja Honka Knicks on pelannut menestyksekkäästi koko syyskauden ja topolaisten mielissä oli vielä kauden avauspelissä heille koettu murskatappio.


Honka aloitti pelin vahvasti tekemällä korin heti ensimmäisellä minuutilla. Topo vastasi vahvalla hyökkäyksellä, mutta hyvästä yrityksestä huolimatta Miki ei saanut Ipun syötöstä palloa koriin. Honka jatkoi vahvaa hyökkäyspeliä, mutta topolaiset saivat vastustajan hyökkäyksiä hyvin katkottua. Ensimmäisessä erässä olikin topolaisilla hyvää syöttelyä ja erinomaista puolustuspeliä. Koreja ei vaan saatu juurikaan tehtyä. Benjamin kuitenkin loisti korin alla, hänellä oli monta hyvää heittoyritystä ja hän napsi mukavasti myös levypalloja. Vastustaja Hongalla oli erän alkupuolella myös vaikeuksia tehdä koreja, mutta heidän osumatarkkuutensa parani jakson loppua kohti ja tauolla numerot olivat 4-15 vastustajan hyväksi.

Toiseen jaksoon Topo lähti Jomin ohjeistusten saattelemana. Pojat aloittivat pelin iloisesti ja Miki ja Benjamin onnistuivat korinteossa. Loukkaantumisen jälkeen joukkueen vahvuuteen palannut Niilo pelasi nälkäisesti ja hyvällä draivilla. Vastustaja oli kuitenkin parempi korinteossa ja jakson lopussa numerot olivat 12-27 Hongalle.

Kolmannessa jaksossa Topolla alkoi väsymys painaa ja vastustaja pääsi tekemään useita koreja. Topo puolestaan ei saanut omaa syöttelypeliään kasaan. Puolustus kuitenkin toimi hyvin koko pelin ajan. Eino S osoitti hienoa tsemppiä puolustuksessa ja tarttui palloon kuin takiainen hidastaen merkittävästi vastustajan hyökkäyspeliä. Jakson jälkeen lukemat 18-41.

Neljäs jakso alkoi Emilin korilla, mutta Honka vastasi tähän välittömästi tehden useita koreja. Hongan puolustus oli viimeisessä jaksossa erittäin tarkkaa ja he katkoivat Topon syöttöjä. Topo ei kuitenkaan lannistunut vaan pelasi reippaasti pelin loppuun asti. Loppulukemat olivat selkeät 24-59 Hongan hyväksi, mutta hyvin pelanneet topolaiset lähtivät kuitenkin iloisella  mielellä ansaitulle joulutauolle pullanmurut suupielissä ja mokkapalakuorrutteet paidan rintamuksilla.

Kiitämme:
- iloista peliotetta
- hyvää puolustuspeliä
- molempien joukkueiden siistiä peliä
- valmentajan askelkuvioita
- buffetin herkullista tarjontaa

Moitimme:
- epäonnista syöttelyä
- epätarkkoja heittoja