Hallitus|Valmentajat

Summer Camps

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA HELMIKUUSSA 2019!

 

ToPon Kesä- ja syysleireillä tasokasta lajiharjoittelua sekä monipuolista muuta ohjelmaa!

 

Ensi kesän leireistä tiedotamme alkuvuoden 2019 aikana.

Jo useamman kesä- sekä syysloman aikana on ToPo järjestänyt koululaisille leirejä, joiden ohjelma koostuu koripallon lajiharjoituksista ja lukuisista oheisaktiviteeteista Munkkiniemessä. Kesien 2017 ja 2018 aikana leiriläiset pääsivät kokeilemaan mm. lacrossea, ultimatea, Slacklinea, Dribble Stickia sekä muita hauskoja ja jännittäviä liikuntamuotoja. Myös ensi kesänä jatkamme lajikokeiluja monipuolisesti. Leireillä opitaan koripallotaitoja ikäluokittain ja tasoryhmissä, mutta tärkeintä on hyvä meininki ja kesäinen yhdessäolo uusia juttuja kokeillen!

 

Vilma, Miki ja Siiri mukana huippupelaajakoutseina!

 

Naisten maajoukkueen luottotakamies ja ToPon Naiset kahdesti pronssille vienyt ammattilaiskoripalloilija Vilma Kesänen on ollut mukana kesän Muncca Campilla. Lisäksi viime vuonna junioreiden suosikeiksi nousseet Miki Kuusisto (ToPo Miehet) ja Siiri Ukkonen (ToPo Naiset) olivat mukana kesällä 2018.

Palautteena leiristä on tullut mm. että lasten on helppo tulla leirille, kun jo treeneistä tutut aikuiset pitävät huolta päiväohjelmasta ja lajiharjoittelusta. Valmennustiimi koostuu useista ToPon junnuvalmentajista.

 

Leiri sisältää

Ruokailut jokaisena leiripäivänä, salimaksut, valmennus, leiripaita, palkinnot, oheisaktiviteetit ja iloinen mieli! 

 

Leirille ovat tervetulleita kaikki 6-16v. juniorit pelikokemuksesta riippumatta. Leireillä luodaan ryhmäjaot pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen mukaan.

 

Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi

Lisätietoja: torpanpojat@icloud.com , 050-3544848