Hallitus|Valmentajat

Pirkka Street Basket

Kevään 2020 Pirkka Street Basket kiertue on peruttu koronaviruksen takia!

 

 

 


Valtavan suosion saanut Pirkka Street Basket saapuu kolmatta kertaa Länsi-Helsinkiin ja kutsuu sinunkin luokkasi viettämään liikunnallista, alakoululaisille (1-6 lk) suunnattua koulupäivää katukoriksen parissa!

Länsi-Helsingin Pirkka Street Basket 2020 järjestetään perjantaina 8. toukokuuta Munkkiniemen Kadetintien kentällä 10:00-13:00. Luvassa on hauskaa yhdessäoloa, hyväntuulisia pelejä ja tietenkin Susijengin maskotti Susi!

 

Kerää luokaltasi yksi tai useampi 4-5 pelaajan joukkue hyväntuuliseen liikuntapäivään. Pirkka Street Basket -päivään voi mainiosti osallistua koko luokan voimin, vaikka kaikki eivät haluaisikaan pelikentälle - myös kannustajia tarvitaan. Aiempaa kokemusta koripallosta ei tarvita ja kaikille on kivaa tekemistä tiedossa!

 

Säännöt pähkinänkuoressa:

Joukkueet saavat keksiä joukkueelleen oman nimen koko porukalla. Toiveena on, että koko joukkueella on samanväriset t-paidat. Katukorisjoukkueessa on 4-5 pelaajaa.

Ottelut pelataan helpotetuin katukorissäännöin yhteen koriin siten, että molemmissa joukkueissa on kentällä kerrallaan kolme pelaajaa. Yksi peli kestää n. 7 minuuttia. Pelejä pelataan samanaikaisesti 5-8:lla kentällä.

Otteluiden valvojana ja ohjaajana toimivat kenttävalvojat.  

 

Paikallinen K-Kauppias tarjoaa ilmoittautuneille koululaisille pientä välipalaa kentän reunalla.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoitathan joukkueet (ja kannustusjoukot) 29.4. mennessä vasemmalla sijaitsevasta ilmoittautumisotsikosta tai tästä LINKISTÄ

 

Tarkemmat säännöt ja otteluohjelma lähetetään ilmoittautuneille ennen turnauspäivää.

 

Lisätietoja:

Lea Harju

041 527 1880

torpanpojat.info@gmail.com

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Aurinkoisin koripalloterveisin,

Torpan Pojat

 

Pirkka Street Basket -kiertue on yksi osa Keskon Pirkka-tuotemerkin ja Koripalloliiton yhteistyössä toteuttamaa Pikkusudet-hanketta. Tapahtumat järjestetään yhdessä ToPon sekä Munkkivuoren K-Supermarketin kanssa.