Korona-sivusto

 

Nuorten ottelut Eteläisellä alueella jatkuvat, tarkennetut turvamääräykset
 
Määräys koskee kaikkia Eteläisellä alueella pelattavia nuorten sarjoja, niin Eteläisen alueen kuin valtakunnallisten sarjojen otteluita. Määräys on voimassa 20.11.-31.12.2020.
 
- Kaikki ottelut pelataan ilman katsojia.
- Vain pöytäkirjaan merkityt pelaajat saavat osallistua ottelutapahtumaan, lisäksi joukkuepenkkialueella saa olla maksimissaan kolme henkilöä pelaajien lisäksi (sis. valmentajat, huoltajat jne).
- Joukkueiden ja otteluun nimettyjen erotuomareiden lisäksi ottelutapahtumassa voi olla vain sarjamääräysten mukaiset toimitsijat ja yksi ottelun videokuvaaja.
- Kaikkien ottelutapahtumassa olevien, muiden kuin pelaajien ja erotuomarien, tulee käyttää kasvomaskia koko tapahtuman ajan.
- Yläkouluikäisten ja heitä vanhempien pelaajien ja erotuomareiden tulee käyttää kasvomaskia ottelutapahtumaan saapuessa.
- Harjoittelutapahtumien järjestämistä suositellaan pienissä ryhmissä ja ryhmien sekoittamista on vältettävä.

 

Ohjeet tulee käydä läpi tarkkaan koko joukkueen kanssa. Huolehditaan myös, että lasten ja nuorten perheet saavat tiedon ohjeista. 

HUOM! Toimintaan osallistuminen on aina yksilön omalla vastuulla. 

 

Suosittelemme lisäksi Koronavilkku-sovelluksen käyttöönottoa mahdollisten tartuntatapausten jäljittämisen helpottamiseksi. Voit ladata maksuttoman sovelluksen älypuhelimesi sovelluskaupasta. 

Lue lisää Koronavilkku.fi-sivustolta