Hallitus|Valmentajat

Kirjaudu

Ohje: tämän sivun kautta kirjaudutaan sivuille, jotka vaativat käyttäjätunnukset. Voit tarvittaessa lisätä sivulle ohjetekstejä ja kuvitusta.

Alla olevalla alueella näytetään kirjautumislomake, jolle käyttäjätunnus ja salasana syötetään. Lisäksi lomakkeella on muista minut -ruksi sekä linkki unohtuneen salasanan lähetykseen. Kirjautuneille käyttäjille lomakkeella lukee "Olet kirjautuneena nimellä..".

 

Kuuban maajoukkuemies ToPo Akatemiaan
 
Koripallon miesten I divisioonassa pelaava ToPo Akatemia on tehnyt tulevan pelikauden mittaisen sopimuksen Kuuban maajoukkueessa pelanneen Alexis Lavastida Leen kanssa. Takamiehen paikalla pelaava 188 senttimetrinen Lavastida on viisinkertainen Kuuban mestari ja maajoukkuemies. Viimeisimmän Kuuban mestaruuden Lavastida voitti viime kaudella, jolloin hänet valittiin finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Lavastida on ensimmäinen kuubalaispelaaja koripalloilun miesten pääsarjoissa Suomessa. Hänellä on ikää 34-vuotta.
 
- Minulla on kovat odotukset ensi kaudesta. Haluan näyttää kykyni ja palvella nuorta joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla. Olen valmistautunut kauteen hyvin sekä henkisesti että fyysisesti, sanoo Lavastida.
 
Lavastida on harjoitellut ToPo Akatemian mukana toukokuusta. Akatemian tarkoituksena on kehittää nuoria lupaavia helsinkiläispelaajia juniorisarjoista miesten mittelöihin.
 
- Olen iloinen siitä, että saimme miesten I divisioonan rutinoituneen pelurin nuorten pelaajien rinnalle. Lavastida on täysipäivänen ammattilainen. Tämä näkyy kaikessa hänen toiminnassaan, kommentoi ToPo Akatemian päävalmentaja Eero Nikkarinen Lavastidan sopimusta.
 
ToPo Akatemia aloittaa miesten I divisioonan lokakuun alussa.
 
 
 
Alexis Roberto Lavastida Lee
 
 
- born 1977
- playing basketball from the age 10
- At age 17 I joined the team La Habana Capitalinos, the most
prestigious team of Cuba
- Play at that club since 94 until April 2011,
- 5 league champions, including the 2010 season MVP of the playoffs
- Captain of Capitalinos 2006-2011
 
Team Cuba games
 
- 1998 North Korea vs Cuba tournament
- 2002 Caribbean at American Virgin Islands tournament
- 2003 Cuba vs Nicaragua cup.
- 2007 Caribbean tournament in Puerto Rico.
- 2008 Cuba vs Venezuela cup in Valencia Venezuela, in the same year
Caribbean cup in Cancun Mexico.
- 2009 Caribbean tournament in the British Virgin Islands
- 2009 selection cap and championship for Beijing
Olympics
- 2009 Cuba vs. Spain in Gran Canaria
 
Univercity degree in Physical Culture and Sport


Sivu, jolle yritit siirtyä, tarvitsee käyttäjätunnukset. Tarvittaessa saat ne sivuston pääkäyttäjältä Lea Rajalalta (0500-439 712 tai lea.rajala@nsn.com).

 

Jos haluat kirjautua omalta koneeltasi pysyvästi, valitse Muista minut ennen kirjautumista. Huomaathan, ettet voi käyttää ominaisuutta tietokoneelta, jota käyttävät useat henkilöt.