Kesäharjoittelu 2020

Viranomaiset ovat purkaneet rajoituksia ja pääsemme aloittamaan odotetun joukkueiden kesäharjoittelun.

Harjoitusympäristössä noudatetaan tarkasti viranomaisten sekä koripalloliiton laatimia ohjeistuksia ja suosituksia. Tarkemmat ohjeet harjoitustoimintaan löydät vasemmasta valikosta KORONA ohjeistus. Seuraamme tilannetta tarkasti ja päivitämme ohjeistuksia mahdollisten muutosten esiintyessä.

Harjoitukset alkavat viikolla 21, maanantaina 18.5. ja viimeiset kesäharjoitukset ovat torstaina 13.8.

Kesäharjoittelu on jaettu kolmeen eri harjoitusjaksoon joista kuhunkin voi ilmoittautua erikseen tai kerralla kaikkiin jaksoihin. 

TOIVOMME ilmoittautumisen tapahtuvan kerralla koko kesän ajaksi. Näin valmentajat pystyvät suunnittelemaan harjoittelua, niin valmennuksen näkökulmasta kuin myös koronaepidemian rajoituksiin liittyen.

Mikäli ei pysty vielä ilmoittautumaan koko kesän ajalle, on jaksoille 2 ja 3 mahdollista ilmoittautua vielä toukokuun ajan. Jaksolle 1 tulee ilmoittautua sunnuntaihin 17.5. mennessä.

Harjoitusjaksojen päivämäärät:

JAKSO 1 18.5.—29.5.
JAKSO 2 15.6.—25.6.
JAKSO 3 27.7.—13.8

Joukkuekohtaiseen tarkempaan harjoitusohjelmaan pääset vasemmalta valikosta Harjoitusohjelma.

Kesäharjoittelun vastuuvalmentajana toimii Markus Saaristo ja valmennustiimeissä toimii lisäksi myös joukkueiden omia valmentajia. Markus toimii seurassa Pojat 2007 ja Poja 2009 joukkueiden päävalmentajana sekä vastaa edustusjoukkueiden fysiikkavalmennuksesta.

 

Tervetuloa mukaan kesäharjoitteluun!

Muista tsekata ilmoittautuminen myös ToPo Muncca Camp kesäleireille!