Hallitus|Valmentajat

ToPo Muncca Camp 2020

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

 

Suosittu Muncca Camp kesäkuussa 2020!

ToPo Muncca Camp järjestetään jo seitsemättä kertaa ja leiri on kasvanut vuosi toisensa jälkeen. Leirin päämajoina toimii seuran kotisalit Munkseudulla ja oheistoiminta pyörii aina urheilukentiltä Munkan hiekkarannoille asti. Leiriviikot ovat totuttuun tapaan kesäkuun ensimmäiset kaksi viikkoa ja mukana voi olla niin yhdellä kuin molemmilla leiriviikoilla! 

Edustusjoukkueen pelaajia mukana leirikoutseina!

Leirivalmentajat koostuu seuran tutuista juniorivalmentajista ja viime vuosina junioreiden suosikiksi noussut Miki Kuusisto (ToPo Miehet) on myös tänä vuonna mukana leirivalmennuksessa ja leirillä nähdään myös monia muitakin edustusjoukkueiden pelaajia. 

Palautteena kesäleireiltä on tullut mm. että lasten on helppo tulla leirille vaikka ei olisi aiemmin lajia harrastanut ja leirivalmentajat ovat paljon kiitosta hyvästä ohjauksesta ja kannustavasta ilmapiiristä. Valmennustiimit koostuvat edustusjoukkueiden pelaajien lisäksi useista ToPon juniorijoukkueiden valmentajista. Runsaasti kiitosta on tullut myös monipuolisesta ravintolaruokailusta.

Leiri sisältää

Ruokailut jokaisena leiripäivänä, valmennuksen, parhaat harjoitusolosuhteet, leiripaidan, palkinnot ja oheisaktiviteetit!

Leirille ovat tervetulleita kaikki 4-15v. juniorit pelikokemuksesta riippumatta. Leireillä luodaan ryhmäjaot pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen mukaan.

 

Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi

 

Lisätietoja:

Antti Lindholm, 050-5877054

antti.lindholm@topo.fi

Jomi Suhonen, 050-3544848

jomi.suhonen@topo.fi

Yhteydenotot:

Antti Lindholm, 050-5877054

Jomi Suhonen, 050-3544848

 

Sähköpostitse:

antti.lindholm@topo.fi

jomi.suhonen@topo.fi