ToPo Muncca Camp 2020

 

Muncca Campin ruokailusta vastaa Cafe Tarina Munkkiniemi!

Suosittu Muncca Camp kesäkuussa 2020!

ToPo Muncca Camp järjestetään jo seitsemättä kertaa ja leiri on kasvanut vuosi toisensa jälkeen. Leirin päämajoina toimii seuran kotisalit Munkinseudulla ja oheistoiminta pyörii aina urheilukentiltä Munkan hiekkarannoille asti. Leiriviikot ovat totuttuun tapaan kesäkuun ensimmäiset kaksi viikkoa ja mukana voi olla niin yhdellä kuin molemmillakin leiriviikoilla! 

Edustusjoukkueen pelaajia mukana leirikoutseina!

Viime vuosina junioreiden suosikiksi noussut Miki Kuusisto (ToPo Miehet) on myös tänä vuonna mukana leirivalmennuksessa.  Leirillä junioreita valmentaa myös toinen edustusjoukkeen huippu takamies Santeri Makkonen.

Leirin vastuuvalmentajina toimii Makke Saaristo, joka valmentaa ToPossa Pojat 2007 ja 2009 ikäluokkia. Juniorien lisäksi Makke vastaa edustusjoukkueiden fyysistä valmennnuksesta. Valmentajina lisäksi mukana mm. Meri Kanerva, Lumi Mensonen, Hanna Ahola ja Mitja Vertio.

Palautteena kesäleireiltä on tullut mm. että lasten on helppo tulla leirille vaikka ei olisi aiemmin lajia harrastanut ja leirivalmentajat ovat paljon kiitosta hyvästä ohjauksesta ja kannustavasta ilmapiiristä. Valmennustiimit koostuvat edustusjoukkueiden pelaajien lisäksi useista ToPon juniorijoukkueiden valmentajista. Runsaasti kiitosta on tullut myös monipuolisesta ravintolaruokailusta.

Leiri sisältää

Ruokailut jokaisena leiripäivänä, valmennuksen, parhaat harjoitusolosuhteet, leiripaidan, palkinnot ja oheisaktiviteetit!

Ruokailu järjestetään tänä vuonna Cafe Tarina Munkkiniemen toimesta.

Leirille ovat tervetulleita kaikki 6-14v. (2013-2006) juniorit pelikokemuksesta riippumatta. Leireillä luodaan ryhmäjaot pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen mukaan.

 

Leiri- ja harjoitusympäristössä noudatetaan tarkasti viranomaisten sekä koripalloliiton laatimia ohjeistuksia sekä suosituksia. Tarkemmat ohjeet harjoitustoimintaan löydät vasemmasta valikosta KORONA ohjeistus.

 

Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi

 

Lisätietoja:

Antti Lindholm, 050-5877054

antti.lindholm@topo.fi

Jomi Suhonen, 050-3544848

jomi.suhonen@topo.fi

Yhteydenotot:

Antti Lindholm, 050-5877054

Jomi Suhonen, 050-3544848

 

Sähköpostitse:

antti.lindholm@topo.fi

jomi.suhonen@topo.fi