Hallitus|Valmentajat

ToPo Muncca Camp 2019

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

 

Huippupelaajia mukana leirikoutseina!

Naisten maajoukkueen luottotakamies ja ToPon Naiset kahdesti pronssille vienyt ammattilaiskoripalloilija Vilma Kesänen on Muncca Camp -leirien valmennustiimien vakiokalustoa. Lisäksi viime vuonna junioreiden suosikeiksi nousseet Miki Kuusisto (ToPo Miehet) ja Siiri Ukkonen ja Noora Lakaniemi (ToPo Naiset) ovat mukana kesäleireillä 2019.

Palautteena kesäleireiltä on tullut mm. että lasten on helppo tulla leirille vaikka ei olisi aiemmin lajia harrastanut ja leirivalmentajat ovat paljon kiitosta hyvästä ohjauksesta ja kannustavasta ilmapiiristä. Valmennustiimit koostuvat edustusjoukkueiden pelaajien lisäksi useista ToPon juniorijoukkueiden valmentajista. Runsaasti kiitosta on tullut myös monipuolisesta ravintolaruokailusta.

Leiri sisältää

Ravintolaruokailut jokaisena leiripäivänä, valmennuksen, parhaat harjoitusolosuhteet, leiripaidan, palkinnot, oheisaktiviteetit ja iloinen mieli!

Leirille ovat tervetulleita kaikki 4-15v. juniorit pelikokemuksesta riippumatta. Leireillä luodaan ryhmäjaot pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen mukaan.

 

Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi

 

Lisätietoja:

Antti Lindholm, 050-5877054

antti.lindholm@topo.fi

Jomi Suhonen, 050-3544848

jomi.suhonen@topo.fi

 Kiitos kaikille kesäleiriläisille mahtavasta Muncca Campista! Otamme mielellään vastaan palautetta leiristä. Palautteen pääsee antamaan kätevästi tästä LINKISTÄ! :)

Yhteydenotot:

Antti Lindholm, 050-5877054

Jomi Suhonen, 050-3544848

 

Sähköpostitse:

antti.lindholm@topo.fi

jomi.suhonen@topo.fi