Hallitus|Valmentajat

Leiri-info

Tärkeitä tietoja leiriläisille

 

Varusteet ja pukeutuminen

Mukaan leirille tarvitset sisäliikuntavarusteet (t-paita, shortsit ja sisäpelikengät), ulkoliikuntavarusteet (sään mukaan) sekä juomapullon ja mahdolliset omat eväät.

Tärkeää on myös pukeutua päivittäin sään mukaan. Pyrimme viettämään aikaa ulkona ja lumen keskellä joten kerrospukeutuminen, pipot, kaulahuivit ja kunnon hanskat ovat tarpeen.

Jos sinulla on oma pulkka tai stiga niin ota se mukaan leiripäiville! Leirillä on kuitenkin muutamia pulkkia valmiiksi.

Tapaaminen

Tapaaminen ensimmäisenä päivänä kaikilla ryhmillä klo 9:00 Metropolian (sisäänkäynti koulun edessä parkkipaikan puolelta). Ensimmäisenä aamuna käydään läpi ryhmien kesken leirin säännöt ja sovitaan tarkemmin päivittäinen tapaamispaikka ryhmien kesken.

Leiripäivien ohjattu ohjelma alkaa päivittäin klo 9:00 ja päättyy klo 15:00. Ryhmän vastuuvalmentaja informoi tarkat tapaamispaikat ja päiväohjelmat jokaiselle leiripäivälle. 

Päiväohjelma

Viikko-ohjelma sisältää päivittäin pääsääntöisesti 2 koripalloharjoitusta/ -peliä ja 1-2 oheisaktiviteettia. Oheistoimintaan kuuluu eri lajien kokeiluja ja lumileikkejä ulkona. 

Lapset voivat tulla paikalle aamulla alkaen klo 8:30 ja mahdollinen nouto klo 16:00 mennessä, jona aikana lapset ovat ohjaajien valvonnan alaisuudessa.

Esimerkki hiihtolomaleirin päiväohjelmasta:

8:30-8:45 Leiriläiset saapuvat paikalle

9:00-10:30 Lajiharjoitus (koripallo)

11:00 Ruokailu

11:30-13:30 Ulkopelit ja –leikit

13:45-15:00 Lajiharjoitus (koripallo)

15:00 Leiripäivä päättyy

Leirillä mukana myös Topon edustusjoukkueiden pelaajia näyttämässä taitojaan ja opastamassa junioreita harjoituksissa.

Ruokailu

Leiriruokailu on päivittäin n. klo 11-12, tarkempi ruokailuaika on ryhmäkohtainen. Leiriruokailu järjestetään Metropolian ruokalassa.

Leiripäiville on hyvä ottaa mukaan evästä jos oman ryhmän ruokailuaika on aiemmin päivästä tai vastaavasti hieman myöhemmin, jotta nälkä ei pääse yllättämään. Tämä varsinkin tärkeää pienimmillä lapsilla.

Leirihinnat ja maksutiedot

Leirin hinta on 120eur. Leiri laskutetaan helmikuussa ilmoitettuun sähköpostiin.

 

 

HUOM! Pidäthän huolta, että lapsesi vakuutus on kunnossa!

 

Lisätietoja leiristä:

Antti Lindholm, 050-5877054

antti.lindholm@topo.fi

Jomi Suhonen, 050-3544848

jomi.suhonen@topo.fi