Hallitus|Valmentajat

ToPo Hiihtolomaleiri 2019

ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ!

 

Hiihtolomaleiri 18.-20.2.2019

Tervetuloa ToPon hiihtolomaleirille! Nyt kesä- ja syysleirin lisäksi hiihtolomallakin on mahdollista osallistua leirille, jossa harjoitellaan koripalloa ja ulkoillaan talvilajien parissa!

Jokaisena päivänä on kahdet koripalloharjoitukset ja ulkoilua muun muassa pulkkamäen ja luistelun merkeissä. Leirillä liikutaan ja harjoitellaan pienemmissä ryhmissä, jotka jaetaan pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen perusteella. Leirille ovat tervetulleita kaikki junioripelaajat, myös ilman aikaisempaa kokemusta!

Valmentajina leirillä on Antti Lindholm, Riikka Arvonen ja Zdenka Cvetinovic. Lisäksi leirillä nähdään edustusjoukkueen pelaajia vierailevina tähtinä!

Leiri sisältää ruokailut jokaisena päivänä, salimaksut, valmennus, oheisaktiviteetit sekä kivaa yhdessäoloa liikunnan merkeissä! 

 

Paikka: Metropolia, Vanha Viertotie 23.

Ajankohta: Ma-Ke 18-20.2.2019

Ohjelma: Päivittäin klo 9-15.

Hinta: 120€

Lapset voi tuoda paikalle klo 8:30 alkaen ja valmentajat odottavat että lapset noudetaan paikalta. Nouto kuitenkin klo 16:00 mennessä.

Jos lapsenne pystyy osallistumaan vain 1-2 päivälle niin merkkaa tämä ilmoittautumisen lisätietoja kohtaan. Päiväkohtainen hinta leirille on 40€.

Nähdään leirillä!

 

Leiriterveisin,

Antti, Riikka & Zdenka

 

Lisätietoja:

antti.lindholm@topo.fi

050-5877054