Junior Camps

 

LEIRIEN ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ!

 

ToPon leireillä iloista meininkiä!

Jo useamman kesä- sekä syysloman aikana on ToPo järjestänyt lasten leirejä, joiden ohjelma koostuu koripallon lajiharjoituksista ja lukuisista oheisaktiviteeteista Munkkiniemessä.

Edellisten kesien aikana leiriläiset ovat päässeet kokeilemaan mm. lacrossea, ultimatea, Slacklinea, Dribble Stickia sekä muita hauskoja ja jännittäviä liikuntamuotoja. Myös ensi kesänä jatkamme lajikokeiluja monipuolisesti.

Leireillä opitaan koripallotaitoja ikäluokittain ja tasoryhmissä, mutta tärkeintä on hyvä meininki ja kesäinen yhdessäolo uusia juttuja kokeillen!

 

Palautteena leireiltä on tullut mm. että lasten on helppo tulla leirille vaikka ei olisi aiemmin lajia harrastanut ja leirivalmentajat ovat paljon kiitosta hyvästä ohjauksesta ja kannustavasta ilmapiiristä. Valmennustiimit koostuvat edustusjoukkueiden pelaajien lisäksi useista ToPon juniorijoukkueiden valmentajista. 

Leireille ovat tervetulleita kaikki 4-15v. juniorit pelikokemuksesta riippumatta. Leireillä luodaan ryhmäjaot pääosin syntymävuoden ja pelikokemuksen mukaan.

 

Koristerveisin,

ToPo Muncca Camp -tiimi

 

Lisätietoja:


Leirirehtori

Antti Lindholm, 050-5877054

antti.lindholm@topo.fi

Toiminnanjohtaja

Jomi Suhonen, 050-3544848

jomi.suhonen@topofi