Hallitus|Valmentajat

ToPo Rookies & Sophomores

ToPo Rookies Summer Sundays!!

Kesävuorot sunnuntaisin klo 19:30-21 Munkan Paltsin kentällä!

Vuorot alkaen Su 14.5. Tervetuloa mukaan!
ToPo Rookies & Sophomores Aikuiskoripallokerhot

Tervetuloa mukaan ToPon koripallokerhoon!

"ToPo Rookies" koriskerho on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aikuisille, vasta-aloittaneista jo jonkin verran palloa pomputtaneille jossa pääsee tutustumaan lajiin ohjatussa ympäristössä. "ToPo Sophomores" on tarkoitettu taasen edellisvuoden Rookies konkareille jotka ovat enemmän lajia harrastaneet tai palloa jo sormen päällä pyörittäville staroille. Kerholla on omat valmentajat jotka toimivat ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan liikunta, harrastaminen ja hauskanpito pääosassa.

Takana on loistava Rookies-kausi, jossa Pikku Huopalahden sali oli kovassa käytössä sunnuntai-iltaisin. Tästä on hyvä lähteä kohti kesäkautta ja näyttämään kanssapelureille talvella opittuja taitoja. Tosin kesällä tulee arvoon arvaamattomaan aina taidot lukea tuulen suuntia ja ilmanpaineita. 

Treeneissä harjoitellaan edelleen monipuolisesti koripalloon liityyviä drillejä ja pelejä, sekä todella pidettyjä fyysisiä harjoitteita. Fysiikkaharjoittelusta vastaa seuran oma fysiikkavalmentaja Antti Lindholm jolta ei tietopankki ja kekseliäät harjoitteet lopu kesken!  

Streetball uuteen nousuun!!

 

Kausimaksut:

Kesämaksu 40€

Kesävuorot:

Sunnuntaisin klo 19:30-21. Paikkana Munkan Paltsin ulkokenttä.

 

Valmentajina joukkueissa toimii Antti Lindholm ja Jomi Suhonen.

 

Ilmoittaudu mukaan vasemmalla olevasta "ILMOITTAUTUMINEN" otsikosta! Tai klikkaamalla tähän linkkiin.