Hallitus|Valmentajat

ToPo Rookies & Sophomores

Kevätkauden ensimmäiset harkat SU 15.1.
ToPo Rookies & Sophomores Aikuiskoripallokerhot

Tervetuloa mukaan ToPon koripallokerhoon! Joukkueiden harjoitukset Sunnuntaisin klo 19-20 & 20-21!

"ToPo Rookies" koriskerho on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aikuisille, vasta-aloittaneista jo jonkin verran palloa pomputtaneille jossa pääsee tutustumaan lajiin ohjatussa ympäristössä. "ToPo Sophomores" on tarkoitettu taasen edellisvuoden Rookies konkareille jotka ovat enemmän lajia harrastaneet tai palloa jo sormen päällä pyörittäville staroille. Kerholla on omat valmentajat jotka toimivat ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan liikunta, harrastaminen ja hauskanpito pääosassa.

Takana on loistava Rookies-kesä, jossa legendaarinen Munkan "Paltsin" kenttä oli kovassa käytössä sunnuntai-iltaisin. Tästä on hyvä lähteä kohti talvikautta ja näyttämään kanssapelureille kesällä opittuja taitoja sisähalliin ilman että tarvitsee tunnustella tuulen suuntia ja ilmanpaineita saadakseen pallon sukasta läpi!

Treeneissä harjoitellaan edelleen monipuolisesti koripalloon liityyviä drillejä ja pelejä, sekä todella pidettyjä fyysisiä harjoitteita. Fysiikkaharjoittelusta vastaa seuran oma fysiikkavalmentaja Antti Lindholm jolta ei tietopankki ja kekseliäät harjoitteet lopu kesken!  

 

Kausimaksut:

 

Syksy/Kevät jäsenille 75€ , ei jäsenille 115€

Jäsenkortti 60€ sisältäen kaikki ToPon jäsenedut.

 

Salivuorot: 

 

Pikku Huopalahden ala-asteella sunnuntaisin klo 19-20 (Rookies) ja 20-21 (Sophomores) 

Kevätkauden vuorot alkaen SU 15.1.

Valmentajina joukkueissa toimii Antti Lindholm ja Jomi Suhonen.

 

Ilmoittaudu mukaan vasemmalla olevasta "ILMOITTAUTUMINEN" otsikosta! Tai klikkaamalla tähän linkkiin.