Hallitus|Valmentajat

Härkäviikkojen toinen tuplaviikonloppu

18.2.2015

Jos viime viikonlopun koitokset olivat vaikeita, ei tulevana viikonloppuna ole ainakaan helpompaa luvassa ToPo Naisille. Tietysti toivotaan, että taso olisi ToPon osalta ainakin hiukan parempi! :D Toisen tuplaviikon vastustajina ovat Huima ja Pyrintö.

ToPo - Huima

Lauantaina taistellaan sarjapaikan sijasta 2 oikein urakalla. Kisahalliin astelee tuolloin Äänekosken Huima ja kokeneista kokenein Kenya Robinson. ToPo ja Huiman keskinäiset ottelut ovat 1-1, joten tämä on erittäin ratkaiseva ottelu. Molemmilla joukkueilla on kova päänahka taskussa, kun PeKa hävisi viimeviikonloppuna sekä Huimalle että ToPolle. Mielenkiintoista tulee olemaan varmasti nähdä´, miten Huiman 1-3 paikan nuoret pelaajat pärjäävät ToPon vanhemmalle kalustolle. Sisäpelin taistelupareista kannattaa seurata Hetan ja Kenyan toimintaa.

Se kumpi pelaa tasaisemman 40minuuttisen ja kumman hermot eivät petä, tulee voittamaan pelin. Molemmat joukkueet tulevat pelaamaan varmasti kovaa ja vauhdikasta peliä. Koska vastakkain on kaksi kärkipään joukkuetta, tulee ottelusta varmasti tasainen ja jännittävä!

Pyrintö – ToPo

Sunnuntaina ToPo matkaa Pyrinnön vieraaksi Tampereelle. Edelliseen kohtaamiseen ainakin ToPo kaipaa ja pystyykin parantamaan peliään huimasti. ToPo varmasti yrittää keksiä taktiikan hidastamaan Pyrinnön amerikkalaispelaajia. Isokokoisemmat munkkalaiset haluavat varmasti pelata tuttuun tapaan enemmän korin alle ja saada sitä kautta peliään viime kertaiseen verrattuna vielä enemmän auki.

Molemmilla joukkueilla on kokemusta tuplaviikonlopusta ja tämä tuttu asetelma tiedetään. Kärsivällisyys ja laadukkaan tekemisen tasaisuus ovat varmasti avainsanoja myös sunnuntain pelissä.

 

Lauantain Huima-ottelu alkaa klo 16 Kisahallissa. Liput 10/5 euroa.

Huom! Koululaiset ilmaiseksi.