Naisten helmikuun härkäviikot alkavat korisliigassa

11.2.2015

Ystävänpäiväviikonloppu -luvassa pinkkiä, sydämiä, parhaita kavereita ja kaksi viihdyttävää Naisten korisliiga -ottelua

Naisilla on työntäyteinen helmikuu edessä korisliigassa sillä edessä on peräti kolme perättäistä tuplaviikonloppua. Ensimmäisenä viikonloppuna vastaan asettuvat PeKa ja Pyrintö.

Mikäs sen parempaa ystävänpäivänä kuin pakata parhaimpia kavereita bussi täyteen ja suunnata kohti Karhulaa. Tämä onkin ToPo Naisten suunnitelmissa tulevana lauantaina. Joukkuetta emännöi PeKa, joka on sarjataulukossa kolmantena vyöllään kuitenkin yksi tappio enemmän kuin yhden ottelun vähemmän pelanneella ToPolla. ToPolla onkin siis erinomainen tilaisuus kiilata itsensä PeKan edelle sarjataulukossa, kun viimeistä runkosarjakierrosta viedään. PeKa on joutunut pelaamaan vajaa miehisenä kuukausia Reetta Piiparin parannellessa itseään sairastuvalla. Nyt tämä taitava takamies on kuitenkin päässyt taas pelikentille. Samaan aikaan kuitenkin Keira Peak lähti joukkueesta Saksaan ja korvaavaa vahvistusta ei ole kentillä vielä nähty. Ystävänpäivään kuuluu kaikki siirappinen ja makea, joten makoisa voitto onkin varmasti vierasjoukkueen tähtäimessä.

Sunnuntaina Kisahallissa nähdään juuri valtakunnallisessa televisiossakin esiintynyt Pyrintö. Pyrintö ja ToPo ovat kohdanneet sarjassa vasta kerran, sillä edellisen kierroksen Pyrintö-ottelu siirrettiin helmikuulle. Pyrintö vastassa siis tulevana sunnuntaina sekä ensi viikon sunnuntaina. Pyrinnön peli pyörii paljon kolmikon Bedretdin-Schroll-Hedderson kautta. Klingan scouttipapereissa on kuitenkin varmasti pistetty myös merkillä Kaisa Lind, joka pelaa vahvaa kautta ja väläytteli osaamistaan viime viikonloppuna televisiossa kokenutta Taru Tuukkasta vastaan.

Sunnuntain ottelu alkaa Kisahallissa klo 16:00. Tervetuloa kannustamaan ToPo voittoon!