Pounds Naisten Korisliigan tammikuun pelaaja

4.2.2015

Didi johdatti joukkueen tammikuussa voitosta voittoon ansaiten valinnan Naisten Korisliigan tammikuun pelaajaksi

Didin huikea pelivire tammikuussa noteerattiin myös koripalloliitossa, sillä Didi rankattiin tammikuun parhaaksi pelaajaksi Naisten Koriliigassa. Valinta täydentää ToPon tehokolmikon Korpivaara-Laaksonen-Pounds meriittilistaa. Heta pokkasi lokakuussa samaisen kunnian ja Niina puolestaan marraskuussa.

Tammikuussa Didi oli kentällä aina siellä, missä tapahtui. Hän keräsi saldokseen 20,6 pistettä, 7,8 levypalloa, 4,0 syöttöä ja 3,0 riistoa per ottelu. Didin kädestä lähteneet heitot löysivät pussin pohjalle huikeilla tarkkuuksilla: 2p. 52,2%, 3p. 43,8% ja 1p. 92,9%. Toimitus suositteleekin kaikkia korisjunnuja tulemaan ToPo Naisten matsiin ottamaan oppia Didin heittotyöskentelystä.
 
Didi tavoitettiin toimistoltaan kommentoimaan valintaa tuoreeltaan: "Tämä tuli todella yllätyksenä. Sarjassa oli mielestäni muutamalla muullakin erittäin kova tammikuu. Tuli kyllä täysin puskista, mutta kivaahan se on saada tällainen tunnustus. Meillä jenginä on myös ollut todella hyvä kevät, joten on ollut helppo pelata, kun alkaa tuntua, että vihdoin alkaa palaset loksahtamaan kohdalle" Joukkue oli myös erittäin mielissään tästä valinnasta, sillä joukkueen perinteen mukaan tämän kaltaisista tunnustuksista on leivottava joukkueelle. Pelaajat malttamattomina odottavatkin jo että mitä herkkuja mestarileipuri tällä kertaa taikoo.
 
Didin ja joukkueen hyvän pelivireen saldona otteluista oli tammikuussa tyylipuhdas 5-0. Helmikuu jatkui siitä mihin tammikuussa jäätiin ja taskussa onkin jo yksi voitto. Seuraavan kerran joukkue nähdään kotiparketilla 15.2, kun Pyrintö saapuu toistamiseen tällä kaudella Kisahalliin.