Runkosarjan viimeinen kierros käyntiin: Lauantaina ViVe Vimpelissä ja sunnuntaina Catz Kisahallissa

28.1.2015

ToPo Naisilla on edessään tuplaviikonloppu. Ensimmäinen osa käydään Vimpelissä ja toisessa kamppaillaan Kisahallissa kun Catz Lappeenrannasta saapuu Kisahalliin. Ottelut aloittavat runkosarjan viimeisen kierroksen, joten taistelu asemista pudotuspeleissä kiihtyy.

 

 

Alkaa P:llä loppuu A:lla, hienoo olla Pohojanmaalla

Lauantaina joukkue pakkaa Jussipaidat laukkuun ja suuntaa Pohojanmaalle. Stadilaisia emännöi Vimpelin Veto, joka nousi viime kauden päätteeksi korisliigaan ja on nyt sijalla seitsemän. ViVe on uudistunut sitten viime näkemän sillä Hairston ja McBee saivat jouluna tehdä tilaa Stelfoxille ja Campbellille. Saapa nähdä kuinka pohojalainen uho on tarttunut uusimpiin vahvistuksiin.

 

"Tervetuloo Helsinkiin. Sporakiskot kolisee, porttikongit solisee, nii!"

Sunnuntain huippuottelussa Kisahalliin saapuu itärajalta Lappeenrannan Catz. Catz pitää hallussaan Naisten Korisliigan piikkipaikkaa. Catz on hankkinut kevään siirtomarkkinoilla takakentälleen Chelsea Douglasin. Lähteekö kissat Kisikseltä kehräten vai karvapallot kurkussa? Ole paikalla ja tiedä ensimmäisenä. Ottelu alkaa klo 16.

Otteluliput maksavat 10/5 euroa. Kannattaa kuitenkin tilata nyt myynnissä oleva kevään lippupaketti, jolla takaat pääsysi kaikkiin kevään kotiotteluihin mukaan lukien pudotuspelit. Tilaa lippupakettisi tästä linkistä.