Hallitus|Valmentajat

Heta Korpivaara Naisten Korisliigan lokakuun pelaaja

1.11.2014

Kuva: Tytti Nuoramo
Heta nähdään huomenna Jäähallilla pukeutuneena pinkkiin joukkueen Roosa nauha -kampanjan huipennuksessa

Korpivaara valittiin Naisten Korisliigan lokakuun pelaajaksi hänen ahkeroituaan edellisen kuun ottelut 23 pisteen ja 9,2 levypallon keskiarvoilla.

Täksi kaudeksi Euroopan kentiltä Suomeen palannut Korpivaara otti lentävän lähdön kauteen ja johdatti joukkueen kolmeen voittoon viidestä pelatusta ottelusta joukkueen taipuessa ainoastaan sarjan kahdelle kärkijoukkueelle. Korpivaara teki murhaavan tarkkaa työtä kentällä upottaen kakkosensa huikealla 58,5 % ja vaparit 84,4 % tarkkuudella. Kolmoset ovat pudonneet pussin pohjalle joka kerta, kun sellainen on Korpivaaran käsistä lähtenyt.

”Tässä jengissä on helppo pelata, kun on niin hyviä joukkuekavereita ympärillä ja meillä on hyvä meininki koko ajan. Loukkaantumisista huolimatta saatiin viime kuussa tärkeitä voittoja ja sillä tiellä on tarkoitus painaa myös jatkossa”, kommentoi Korpivaara palkintoaan tuoreeltaan.

Korpivaaran voit nähdä huomenna tositoimissa Helsingin Jäähallissa klo 13:00, kun ToPo kohtaa pääkaupunkiseudun derbyssä Hongan. Ottelu nähdään myös YLE2:lla. Lähetys alkaa 13:35