Hallitus|Valmentajat

Naisilla tuplakierros Kisiksellä viikonloppuna

22.10.2014

Emma Närvä on isossa roolissa joukkueessa heti debyyttikaudellaan. Kuva: Tytti Nuoramo
Topo Naiset mukana taistelussa rintasyöpää vastaan!

Kotiyleisöä hemmotellaan, kun Topo Naiset esiintyvät kotiparketilla kaksi kertaa viikonlopun aikana. Lauantaina 25.10 vastassa on Huima ja sunnuntaina 26.10 Tampereen Pyrintö.

Lauantaina on vastassa vanha tuttu vastus Huima. Ennen kautta pelattu treenimatsi päättyi Huiman voittoon, ja ToPo hakeekin revanssia nyt, kun on tosi kyseessä. Huiman kantavat voimat ovat tälläkin kaudella ulkomaalaisvahvistukset, joita tahdittaa teräsnainen Kenya Robinson. Kolmikkoa täydentää Turun Riennosta Huimaan siirtynyt Camilla Grönberg, joka on aloittanut kauden vahvasti.

Lauantain ottelussa kannattaa seurata erityisesti ToPon Emma Närvää. Närvä on ottanut isommat roolin joukkueessa Vilma Kesäsen loukkaannuttua. Närvä pelaa debyyttikauttaan, ja tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia vastustajille terävillä ajoillaan. Käy katsomassa, mitä joukkue sanoo Emmasta täältä.

 

Sunnuntaina vastaan asettuu sarjanousija Tampereen Pyrintö. Pyrinnön pelin kulmakivet ovat alkukautena olleet amerikkalaislaituri Brittany Hedderson ja kokenut Kaisa Lind. Hedderson on aiemmin nähty Suomessa kaudella 2012-2013 Turun Riennon paidassa ja Lind puolestaan siirtyi Pyrintöön sarjapaikasta luopuneen HoNsU:n riveistä. Sunnuntain peli on molemmille joukkueille viikonlopun toinen. Nouseeko lähes 4 vuotta keski-iältään nuoremman Pyrinnön jalka kevyemmin vai onko ToPon dieselmoottori vasta lämmennyt, kun on viikonlopun toisen ylösheiton aika? Se selviää parhaiten tulemalla itse katsomaan paikan päälle.

Molemmat ottelut alkavat Töölön Kisahallissa kello 16. Liput 10/5 €. Kaikki paikalle kannustamaan ToPo ensimmäiseen ja toiseen kotivoittoonsa!

Topo Naiset on mukana taistelussa rintasyöpää vastaan keräämällä rahaa Roosa nauha -kampanjassa. Käy lahjoittamassa joukkueen keräykseen tästä linkistä.