Hallitus|Valmentajat

Topon C-tytöt liittyivät team TCT:hen!

21.8.2014

Keskiviikon harjoituksiin saapui yllätysvieraita: Heta Korpivaara ja kesän kuumin partyhopbändi TCT olivat keskiviikkona C-tyttöjä tsemppaamassa kohti viikonlopun turnausta.

Keskiviikon harjoituksiin saapui yllätysvieraita, kun maajoukkuekoripalloilija ja Topon kanssa täksi kaudeksi sopimuksen tehnyt Heta Korpivaara (30v 110 A-maaottelua) tuli pitämään tytöille treenejä yhdessä valmentajien kanssa. Hetan johdolla harjoiteltiin mm. post-liikkeita ja kehityttiin levypallopelissä. Hetalle ja ToPon naisille tsemppiä alkavaan kauteen!

 
Harjoitusten lopuksi paikalle saapui kesän superhitin "Rannalle" tehneen TCT-bändin TL (Tuomas Lehtinen) ja Tiahu (Matias Lehtinen).
Molemmat pojat ovat ToPon kasvatteja ja saapuivatkin mestoille pelivetimissä. Tiahu ja TL kävivät testaamassa taitojaan koko kentän pelissä tyttöjä vastaan. Tiahulle kirjattiin ainakin kaksi koriinjohtanutta syöttöä ja TL johti ansiokkaasti puolustusta hyvällä puheella, mikä ei poikien uravalinnan huomioiden ole yllättävää. Kaikki ToPon ja Sykin C-tytöt myös kutsuttiin bändin seuraavalle keikalle Gloriaan. TCT julkaisee seuraavan sinkkuhittinsä "Rammaa" nyt syksyllä musiikkivideon kera. Enää ei vain rokata tai jammata, vaan Rammataan! Yhtyeen kotisivut ja keikka-aikataulu löytyvät osoitteesta http://www.tctmusiikki.com/. TCT:stä voit tykätä myös facebookissa https://www.facebook.com/OfficialTCT.
 
Topon C-tyttöjen yhteisharjoitukset Sykin tyttöjen kanssa ovat pyörineet nyt muutaman viikon ajan. Yhteistyö on ollut hedelmällistä ja sitä jatketaan syksyn kuluessa yhteisharjoitusten merkeissä. Järjestely helpottaa myös molempien seurojen salitilannetta.
 
Ensi viikonloppuna pelataan EHBT-turnaus Espoossa. Sinne C-tytöt lähtevät kahdella joukkueella (sekä kilpa- että fun-sarjat)