Hallitus|Valmentajat

Venlakaisa Pursiainen (os. Hölttä) liittyy ToPo Naisten rosteriin

6.8.2014

Kuva:Tytti Nuoramo

Venlakaisa Pursiainen (os. Hölttä) jatkaa ToPossa 1+1 vuoden sopimuksella. Pursiaisen liittymisen myötä joukkueen perusrunko on lähes kasassa.

Olemme tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen Vennun (Venlakaisa) kanssa. Hän tuo joukkueeseemme kokemusta, puolustuskykyä ja heittoihimme lisää voimaa, iloitsee joukkueen GM Markku Saarikoski.

 - Nyt kun meillä on toisilleen tuttuja pelaajia, on joukkueen koheesio jo heti alussa vahva ja se auttaa meitä entisestään pääsemään tavoitteeseemme, jatkaa Saarikoski.

Viime kaudella Venlakaisa tehtaili 31 ottelussaan 10,4 pistettä ja 4,8 levypalloa keskiarvokseen. Tuleva kausi on hänen kymmenes liigassa ja kolmas peräkkäinen ToPossa. Kaikkiaan Vennu on pelannut naisten Korisliigassa 287 ottelua, ja voittanut mm. 2005-2006 SM-kultaa Panttereissa.

- Olen tyytyväinen päästessäni jatkosopimukseen kotikaupunkini joukkueen kanssa. Joukkue on täynnä taitavia pelaajia, joiden kanssa yhteispeli sujuu varmasti, sillä monet ovat tuttuja vuosien takaa. Uskon, että ensi kaudella Kisahallissa nähdään varsin viihdyttävää korista, kertoo Venlakaisa.

- Teimme viime kaudella historiaa ottamalla seurahistorian ensimmäisen naisten korisliigamitalin. Olisi hienoa kirjoittaa jälleen tällä kaudella uusi sivu seuran historiikkiin. Lisäksi odotan jo bussimatkojen vauhdikkaita väittelyjä joukkueenjohtaja Elukka Haaralan ja Niina Laaksosen kanssa, virnistää Venlakaisa Pursiainen.

ToPolla on ennestään pelaajasopimukset Vilja ja Vilma Kesäsen, Heta Korpivaaran, Niina Laaksosen ja Kaisa Valtakarin kanssa. Joukkuetta valmentaa Kari-Pekka Klinga.