Hallitus|Valmentajat

Vilja Kesänen ja ToPo 1+1 vuoden sopimukseen

22.7.2014

Kuva: Tyrtti Nuoramo

Viime kaudella vahvan debyyttinsä ToPossa tehnyt laituri Vilja Kesänen jatkaa joukkueessa. Osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä sopimukseen.

- Olemme tyytyväisiä, että Vilja jatkaa ToPossa. Vilja esitti play-offseissa todella huimia suorituksia ja oli yksi kantavista voimistamme pronsimitalillemme. Joten meidän on syytä olla iloisia, toteaa joukkueen GM Markku Saarikoski

Viime kaudella 179 senttinen laituri pelasi 29 ottelua ja tehtaili niissä 9 pisteen ja 2,3 levypallon keskiarvolla. Tuleva kausi on Orimattilan Jymyn kasvatin viides korisliigassa. 

- Viihdyin viime kaudella ToPossa, koska sain pelata ja harjoitella kokeneiden ja hyvien pelaajien kanssa. ToPossa hoidetaan asiat hyvin ja viime kaudesta jäi parannettavan varaa, joten jatkosopimuksen kirjoittaminen oli helppo päätös. Odotan innolla tulevaa kautta uusien ja tuttujen pelaajien kanssa. Tiedossa kovaa treeniä ja tavoitteena tietysti mitaleista kirkkain!, uhoaa Vilja Kesänen.

ToPolla on ennestään sopimukset Heta Korpivaaran, Niina Laaksosen ja Kaisa Valtakarin kanssa. Joukkuetta valmentaa Kari-Pekka Klinga.