Hallitus|Valmentajat

Maajoukkuelaituri Heta Korpivaara palaa Suomeen ja ToPoon

16.7.2014

Kuva: Basket.fi

Viime vuodet ulkomailla pelannut maajoukkuelaituri Heta Korpivaara (185 cm) ja ToPo ovat solmineet yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy optiovuosi.

"Todella upeaa! Olemme Peren (Kari-Pekka Klingan) kanssa seuranneet Hetaa jo kotvan aikaa ja olemme erittäin iloisia, että hän päätti valita ToPon”, huudahtaa joukkueen General Manager Markku Saarikoski Hetan kiinnityksestä.

”Olen täsmälleen samoilla linjoilla ja todella tyytyväinen”, vahvistaa joukkueen päävalmentaja Pere Klinga. ”Hetan mukaantulo vahvistaa entisestään joukkuettamme ja hänen roolinsa tulee olemaan erityisen tärkeä tavoitteemme saavuttamiseksi”, jatkaa Klinga. 

Viime kaudella Heta edusti Ranskan LF2-liigassa Reimsia, ja tehtaili siellä 13,5 pisteen ja 6,3 levypallon keskiarvolla joukkueensa kuudenneksi. Edellisellä kaudella Heta edusti Saksassa Donau-Riesiä ja sitä ennen usean vuoden eri espanjalaisia seuroja. Heta Korpivaara on ollut jo vuosien ajan maajoukkueen kantavia voimia. Hän on pelannut kaikkiaan 166 maaottelua, joista 110 aikuisissa, pistekeskiarvolla 10,2.

Mitä mieltä Heta itse on pelaamisesta Suomessa ja ToPossa?

"Olen tehnyt pitkän uran ulkomailla (4 vuotta Jenkki-yliopistossa ja 7 vuotta ammattilaisena Euroopan sarjoissa), ja nyt tuntui oikealta ajatus palata takaisin Suomeen. Tarkoitus on suorittaa opinnot loppuun, ja jatkaa pelaamista. Toposta olen kuullut paljon hyvää, ja uskon että pystymme kilpailemaan mestaruudesta. Olen todella innoissani ensi kaudesta ja iloinen siitä että Pere ja tytöt sekä koko ToPon organisaatio halusivat minut mukaan joukkueeseen", kommentoi Heta Korpivaara.

ToPon perusrunko alkaa olla kasassa. Joukkueella on sopimukset Hetan lisäksi Niina Laaksosen,  Kaisa Valtakarin sekä parin muun pelaajan kanssa, jotka julkistetaan lähipäivinä.

Lisätiedot: Kari-Pekka Klinga, 050-994 2422 & Markku Saarikoski, 050-394 9991