Hallitus|Valmentajat

Niina Laaksonen jatkaa Topossa

3.7.2014

Kuva:Tytti Nuoramo

Topo Naiset on solminut tulevan sarjakauden mittaisen pelaajasopimuksen Niina Laaksosen kanssa. Useasti vuoden MVP:ksi valittu väkivahva sentteri Laaksonen jatkaa näin kolmatta kauttaan Kisahallissa.

Viime kaudella Niina oli kotimaisten pelaajien ehdoton eliitti 19,5 pisteen ja 11,6 levypallon keskiarvollaan ja hän oli koko sarjan kolmanneksi tehokkain pelaaja. Niinan pelaajaprofiili.

Joukkueen General Manager Markku Saarikoski on innoissaan Niinan jatkamisesta.

- Niina on niin uskomaton ja periksi antamaton pelaaja, että on kunnia saada hänet jälleen joukkueeseemme. Hänen ympärilleen on mukavaa rakentaa joukkuetta, sillä Niinalla on erittäin tärkeä rooli joukkueessamme ja hän saa esimerkillään muutkin ylittämään itsensä.

Myös Niina Laaksonen odottaa innolla tulevaa kautta.

- Olen erittäin tyytyväinen jatkosopimukseen Topon kanssa. Seurassa tehdään täydellä sydämellä töitä yhteisen tavoitteen eteen ja olen viihtynyt Topossa erinomaisesti edelliset kaksi kautta. Tavoitteena on luonnollisesti kirkastaa viime kauden mitalin väri ja odotan innolla tulevaa kautta!

Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla ja tulemme lähiaikoina julkistamaan lisää nimiä, joten seuraa meitä, virnistää Saarikoski.

Lisätietoja: Markku Saarikoski, 050-3949991, make@wnba.fi