Hallitus|Valmentajat

ToPo Naisilla viikonlopun saldona tappio ja voitto

4.3.2014

Laura Lahtinen

Lauantaina ToPo pelasi vieraissa sarjakakkosta PeKaa vastaan, muttei pystynyt murtamaan PeKan puolustusta ja heittopeliä. PeKalle selkeä voitto 84-58 (40-28). Sunnuntaina ToPo oli kuin uudesti syntynyt nuijimalla Forssan Alun 85-40 (39-21).

Forssa ottelu oli tasainen vain ensimmäisen neljänneksen. Heti erätauon jälkeen ToPo kiihdytti aivan uskottomattomaan suoritukseen.

ToPon puolustus toimi tällä erää ja se tukahdutti forssalaisten heittopelin täysin. Kotijoukkueen hurmoksessa koko rosteri onnistui, ja vaihtopenkiltäkin tuntui löytyvän aina vaan uusia onnistujia.

ToPosta jokainen pelaaja pääsi pisteille, ja kaksinumeroisiin ylsivät Niina Laaksonen (17/18), Vilma Kesänen (15/9/5 syöttöä), Laura Lahtinen (13/0) ja Vilja Kesänen (13/2). Erityisesti Laura Lahtinen oli pirteä yllätys, joka myös palkittiin ottelun parhaaksi kotijoukkueesta. Rohkeilla ajoillaan hurjat taputukset saanut Hanna Valkeinen (7) villitsi myös yleisöä. 

Alun tehot jäivät Telia McCallin (13/8) ja Katri Mennan (11/4) harteille.

 

ToPo varmisti voitollaan kolmannen sijan 28 pisteellään ja tulee kohtaamaan puolivälierissä joko Keravan tai Hongan.

ToPolla on vielä runkosarjassa kaksi ottelua jäljellä. Ensi lauantaina otetaan mittaa Espoossa Hongasta ja Korisriehan yhteydessä Kisahallissa klo 15 ToPo- HoNsU.