Hallitus|Valmentajat

TuRin Suttonin suihkukomennus puhututtaa

3.2.2014

Turun Sanomat kirjoitti nettilehdesssään ja tietyssä keskustelupalstalla jatkettiin keskustelua, joka vääristää kotijoukkueen Niina Laaksosen osuutta asiassa. ToPon päävalmentaja Pere Klinga haluaa oikaista virheellisiä väitteitä tällä avoimella tiedotteellaan.

Koen asiakseni korjata eilisiä tapahtumia Kisahallissa, koska julkisesti pelaajaani syylistetään väärin perustein toisen joukkueen pelaajan pelistä erottamisella.

 Niina Laaksosella ei ole osaa eikä arpaa Suttonin ulosajossa. Tilanne sai alkunsa, kun Topo Naiset pyrkivät pysäyttämään kellon, eivät onnistuneet  siinä ja Sutton menetti pallon tilanteessa. Irtopalloon ensimmäisenä ehti Laaksonen ja hänen päälle säntäsi Sutton, joka käsitämättömällä tavalla yritti maassa makaava Laaksosta vahingoittaa. Sen jälkeisiin tapahtumiin en ota kantaa.
 
Hyvä Turun Sanomien toimittaja ja Valmentaja Valpola. Koripallon yksi taktinen osa alue on pysäyttää kello. Pelaajat tietävät, että näin voi tapahtua ja he ovat siihen valmiita. Se, että näette tilanteen Laaksosen syyksi on aika ikävää ja en hyväksy, että pelaajaani syyllistetään väärin perustein ja vielä julkisesti.
 
Pere Klinga