Hallitus|Valmentajat

Laura Saarinen vahvistamaan ToPo Naisia

31.1.2014

ToPo on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen 187 senttisen, 22 v, Laura Saarisen kanssa. Laura on tuttu topolaisille, sillä hän pelasi Topon naisjoukkueessa kaudella 2010-11. Maajoukkuekokemusta Laura omaa nuorten sarjoista ja Universadeista yhteensä 79 ottelun verran.

Alkukauden Laura pelasi Espanjan toiseksi ylimmällä sarjatasolla P. Ourensessa ja tehtaili keskimäärin 13 pistettä ja 9,3 levypalloa. 

Miksi ToPo Laura? Valitettavasti en voinut perhesyiden takia jatkaa kauttani loppuun Espanjassa, ja siksi jouduin jäämään Joulun jälkeen Suomeen, vastaa Laura. ToPo oli minulle ensisijainen vaihtoehto, sillä tunnen joukkueen ja Peren entuudestaan, ja täällä on kivoja ihmisiä. ToPo on hyvä joukkue, ja viihdyn täällä. Meillä on kaikki mahdollisuudet päästä ihan huipulle asti. Uskon auttavani joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa, sillä olen treenannut todella kovaa koko syksyn ja viime viikot. Odotan innolla sunnuntain TuRi-peliä, jossa pääsen näyttämään osaamistani, jatkaa Laura. 
 
Olemme erittäin iloisia, että Laura palasi ToPoon sillä hän vahvistaa ulottuvana pelaajana meidän korinaluspelaamistamme vielä enemmän ja tekee meistä entistä vaarallisempia, virnistää Topo Naisten päävalmentaja Kari-Pekka Klinga. 
 
Laura nähdään tositoimissa huomenna sunnuntaina Kisahallissa, kun ToPo kohtaa Turun Riennon.
 
Lisätietoja Laura Saarisesta, http://www.basket.fi/maajoukkueet/pelaajat-ja-valmentajat/pelaaja/?season_id=null&player_id=951#mbt:2-4600$t&0=0
 
Lisätietoja Markku Saarikoskelta, make@wnba.fi