Topo Naiset toi pisteet kotiin Turusta

7.12.2013

Hermostuneen ensipuoliskon jälkeen ToPon peli vihdoin asettui uomiinsa, kun joukkue alkoi pelata omaa peliään. Pisteet kotiin 69-84. ToPo jatkaa sarjassa kolmantena, ja huomenna kohdataan Kisahallissa klo 17 Kerava.

Vaikka ToPo aloitti nopeilla hyökkäyksillä, pallo pyöri vain korirenkaissa. Kotijoukkue vastaavasti onnistui, ja ensimmäinen jakso 22-17. Vielä toisen jakson ensimmäinen 5 minuuttia oli hermoilua, kunnes pari nopeta hyökkäystä ja onnistuneet vaparit, siirsivät Topon taukojohtoon 35-38.
 
Kolmas jakso oli ToPolta ilotulitusta, ja erityisesti vahvaa puolustusta. Jakso ToPolle 20-27. TuRi vielä sinnitteli muutaman pisteen päässä, mutta syyllistyi turhiin virheisiin. Kun ToPon vaparit vielä upposivat 91,3 % varmuudella sisään, ei voittajasta ollut epäselvyyttä.
 
Ottelun onnistujia olivat jälleeen Ashlee Roberson tupla-tuplallaan (28/12), Niina Laaksonen (19/7), joka valittiin ToPon parhaaksi ja Vilja Kesänen 14 pisteellään. Laura Lahtinen ja Hanna Valkeinen pelasivat myös pirteästi.
 
TuRia piti mukana Katleena Kärkkäinen 17, Camilla Grönberg 15  ja Arrate Agirre 13 pisteellä.
 
Topo Naiset kohtaa huomenna sunnuntaina klo 17 Kisahallissa Keravan Energia Teamin, joka hävisi kotonaan tänään Hongalle.