Hallitus|Valmentajat

Laura Lahtinen ja Saara Wahlgren vahvistavat ToPon naisjoukkuetta

26.6.2013

Copyright Tytti Nuoramo
Copyright Tytti Nuoramo

Viime kaudella vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi valittu Laura Lahtinen siirtyy HoNsUsta ToPoon. Saara Wahlgren, joka on vuosi vuodelta parantanut suorituksiaan jatkaa edelleen joukkueessa. Molemmat ovat solmineet 1+1 vuotuiset sopimukset ToPon naisjoukkueen kanssa.

On hienoa, että joukkueemme sai Lauran tasoisen erittäin urheilullisen pelaajan, jonka kehitys oli viime kaudella huima. Vuoden kehittyneimmän pelaajan titteli meni aivan oikeaan osoitteeseen ja olen iloinen, että Laura valitsi ToPon uudeksi seurakseen, myhäilee Markku Saarikoski ToPon naisjoukkueesta. Saara Wahgrenin kehitys ToPossa on ollut meille miellyttävä asia ja on mukavaa, että Saara päätti jatkaa ToPossa. Saaran peräänantamaton luonne ja Lauran urheilullisuus tukevat mainiosti olemassa olevaa joukkuettamme, jatkaa Saarikoski.

Kaksikko on mielissään sopimuksista. Kun sain työpaikan Helsingistä, oli ToPo ensisijainen vaihtoehtoni. Joukkueen harjoituksissa on ollut poikkeuksellisen positiivinen meininki, ja tulen antamaan kaikkeni saavuttaaksemme joukkueen tavoitteen, toteaa Laura Lahtinen.

ToPossa jatkaminen oli ensisijainen vaihtoehtoni ja olen iloinen sopimuksesta. Jatkosopimuksen tekemistä edesauttoi perusrosterin ja Peren jatkaminen joukkueessa, kertoo Saara Wahlgren.

Laura Lahtinen (27-v), 174-senttinen laituri, niittasi kuudennella SM-sarjakaudellaan joukkueelleen (HoNsU) 9,8 pistettä, 4,3 levypalloa, 1,6 syöttöä ja 1,0 riistoa ottelukeskiarvoikseen. Peliminuutteja kertyi  ka. 27,6.

Saara Wahlgren (20-v), 172-senttinen takamies, takoi kolmannella SM-sarjakaudellaan 4,8 pistettä, 1,9 levypalloa ja 1,1 syöttöä ottelukeskiarvoikseen. Peliminuutteja kertyi  ka. 20,4.

ToPolla on voimassa pelaajasopimukset tulevasta kaudesta Venlakaisa Höltän, Vilja ja Vilma Kesäsen, Niina Laaksosen, Laura Lahtisen, Kaisa Valtakarin ja Saara Wahlgrenin kanssa. Joukkuetta valmentaa Kari-Pekka Klinga.

Lisätietoja Markku Saarikoskelta.