Hallitus|Valmentajat

Klinga jatkaa ToPon naisten SM-joukkueen päävalmentajana

16.4.2013

Kuva:Tytti Nuoramo

ToPo ja Kari-Pekka ”Pere” Klinga ovat sopineet SM-naisjoukkueen päävalmentajuudesta, joka on voimassa toistaiseksi, kattaen ainakin kauden (2013-14).

 

”ToPo on ollut erityisen tyytyväinen Klingan valmennukseen SM-joukkueen kanssa tuoden uusia pelillisiä ideoita ja pelihuumoria ”, toteaa Markku Saarikoski ToPon naisjoukkueesta. Pere koki itsekin jatkamisen mielekkääksi sillä ”aika nopeasti hävityn puolieräottelun jälkeen jatkaminen tuli mieleen, ja keskustelut runkopelaajien kanssa vahvistivat entisestään päätöstäni jatkaa ToPo Naisten SM-joukkueen  valmentajana”.

 ToPo Naiset sijoittui päätyneellä kaudella sarjassa viidenneksi. ”Paljon jäi parannettavaa sekä monia asioita tullaan ensikaudella tekemään toisin, mutta samat teesit säilytetään”, kertoi ensimmäisen kokonaisen kauden naisten SM-joukkuetta valmentanut Klinga.

”ToPossa on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki  ja loistavasti suunniteltu kasvupolku niin tyttö- kuin muillekin naisjoukkueille. Joukkueemme tulee tekemään ensikaudella entistä enemmän yhteistyötä naisten I divisioona- ja A tyttöjoukkueiden kanssa unohtamatta muita junioreita ” toteaa Pere.

ToPon naisten SM-joukkueen ydinryhmä tullaan julkistamaan lähiaikoina.

 

Lisätiedot:

Markku Saarikoski, 050-3949991

make@wnba.fi