ToPo Naiset ja Lähitapiola Helsinki isännöivät Kisahallissa sunnuntaina klo 15.00

16.3.2013

Sunnuntaina jatketaan tuplakierrosta Keravan Energia Teamia vastaan Töölön Kisahallissa klo 15.00. Ottelussa mukana Lähitapiola Helsinki.

Aiemmista kohtaamisista Keravaa vastaan olemme ottaneet sarjapisteet mukaamme. Kerava on aina ollut vastustaja, joka osaa yllättää, härnätä ja tuoda haastetta. Heillä on avainasemassa jenkit Rosetta Adzasu (18/5) ja Earlysia Marchbanks (18/13). Suomalaiset Rosa Pakarinen (10/3) ja Roosa Lukkarinen (9/6) ovat myös Keravan avainpelaajia.

Tässä kohtaamisessa tavoitteenamme on keskittyä omaan peliin sekä hyökkäys – että puolustuspäässä alusta asti ja pyrkiä saamaan pienet notkahdukset pois. Kontrolloimme peliä alusta asti emmekä anna Keravan vaikuttaa peliimme, niin saamme pelattua tasaista omaa peliämme.

Niina Laaksonen, Kenya McBee ja Silja Klinkmann tuovat paljon haastetta Keravalle korin alle ja Kaisa Valtakari, Vennu Hölttä ja Vilma Kesänen ovat taas uhkana kaaren takaa.

Peleistä on varmasti tulossa mielenkiintoisia ja nähtäväksi myös jää miten muut joukkueet pelaavat viikonlopun aikana selvittäessä sijoituksia.

Tervetuloa kannustamaan ToPo Naiset voittoon sunnuntaina Kisahalliin klo 15.00! Lähitapiola Helsinki on myös ottelussa mukana ja kannustamassa meidät voittoon.