Otteluennakko Honka-ToPo

5.2.2013

Naisemme lähtevät torstaina Tapiolaan Hongan vieraiksi pelaamaan pääkaupunkiseudun herruudesta. Tässä paikallisotteluissa on erityinen tunnelma, kun sarjassa ollaan tasapisteissä Hongan kanssa sijoilla neljä ja viisi.

Hongan jenkkinaiset ovat olleet hyvässä vireessä, joten naisemme tulevat kiinnittämään huomiota etenkin Melissa Jeltemaan, joka on tahkonut pisteitä todella paljon, HyPoa vastaan huikeat 42, ja hänen tilastokeskiarvonsa ovat 27 pistettä ja 9 levypalloa. Jordan Murphee on myös kunnostautunut tasaisesti 20/10. Joukkueemme tavoitteena onkin saada etenkin Jeltema kuriin ja nähtäväksi jää miten Honka reagoi naistemme vahvaan puolustuspelaamiseen.

Espoolaisilla on syytä miettiä tarkkaan mitä tekevät meidän pysäyttämiseksi, kun Niina Laaksosen lisäksi uusin pelaajamme Kenya McBee tuo uutta uhkaa kentälle atleettisuudellaan sekä kokoa korin alle. Muita mielenkiintoisia tarkkailtavia ovat taistelupari Vilja Kesänen - Kaisa Valtakari, Wahlgrenin Saaran heittouhka sekä Hanna Valkeisen nopeat ajot. Nähtäväksi jää myös kuka Kesäsen siskoksista pistää eniten kampoihin, kun kaikki kolme ovat parhaimmillaan kentällä.

Ottelut ovat tällä hetkellä tasan 1-1. Edellisen ottelun voitimme 76-66 ja ensimmäisessä kohtaamisessa hävisimme, kun pelattiin Suomen Cup-ottelua Tapiolassa. Torstaina 7.2.2013 klo 18.30 pelataan Tapiolan urheiluhallissa pääkaupunkiseudun herruudesta! Tervetuloa!