Hallitus|Valmentajat

ToPon naisille kevätkauden ensimmäinen tappio

14.1.2013

Kuva Tytti Nuoramo

Hyvin ensimmäisen puoliskon pelannut helsinkiläisjoukkue joutui lopulta tunnustamaan lappeenrantalaiset kissat paremmakseen. Ottelutulos 68-42 (30-26) kuvaa hyvin Catzin toisen jakson ylivoimaa.

Ensimmäinen jakso oli välillä ToPon tulitusta nopealla hyökkäyksillä ja loistavalla puolustuksella. Välillä Catzilla oli pallo aivan hukassa. Jakso päättyi kuitenkin 19-18. Toinen jakso alkoi myös hyvin ToPolta, mutta lappeenrantalaiset hiljakseen hivuttauivat ohi tosin vain 4 pisteellä. Tauolle mentiin 30-26.

Kolmannella jaksolla stadilaisjoukkue etsi kamojaan, ja ei tiennyt pelataanko korista vai käsipalloa. Murheellinen jakso meni Catzille 18-4. Tuosta Topo ei enää selvinnnyt ja viimeisellä jaksolla joukkue tuntui odottelevan vain summerin soittoa.

Vaikka Catzin peli ei suuresti vakuuttanut, on stadilaisilla todellakin parannettavaa lauantain Nokia-peliinsä. Murheellinen määrä menetyksiä on saatava loppumaan ja myös muiden kuin Höltän ja Laaksosen on onnistuttava.

ToPon parhaaksi valittiin odotetusti Vennu Hölttä (17/4), jota tuki mainiosti Niina Laaksonen (19/17!). Iloinen yllätys oli myös  Silja Klinkmann (os. Paavola), joka liittyi Topon vahvuuteen juuri ennen peliä vain 7 viikkoa esikoisen syntymän jälkeen! Kotijoukkueen paras oli Chandrea Jones (18/11).

ToPo kohtaa ensi lauantaina kotonaan klo 14 BC Nokian.