Hallitus|Valmentajat

Miehille karvas tappio Äänekoskella

13.11.2012

Miesten joukkue matkusti sunnuntaina isänpäivän kunniaksi Äänekoskelle. Huima oli kuitenkin loppuhetkillä terävämpi ja pisteet jäivät Keski-Suomeen lukemin 85-70.

ToPo sai otteluun pirteän alun pitkästä bussimatkasta huolimatta, mutta Huima kiri rinnalle ja ensimmäiselle tauolle lähdettiin tasatilanteesta 18-18. Seuraavat erät noudattivat samaa kaavaa, alussa Torppa vei mutta Huima pyristeli mukana ja ero säilyi pitkään alle kymmenessä pisteessä. Vielä viimeisellä erätauolla tilanne näytti vierasjoukkueen kannalta hyvältä tilanteen ollessa 48-53. Marcus Capers ja HL Coleman pitivät vierailijoita pelissä mukana, mutta kotijoukkueen Sami Kajander ja DeAndre Mays upottivat kovia koreja ja siivittivät kotijoukkueen karkumatkalle. Lopun rikkominen ei enää tuottanut tulosta ja vapaaheitot hurjalla 92% tarkkuudella upottanut Huima meni lopussa menojaan. 

ToPolta parhaaksi valittiin Marcus Capers (25/8/5 riistoa). Myös Coleman (23/12) oli hyvällä pelipäällä. Huimalta parhaan pelaajan palkinnon kävi pokkaamassa Sami Kajander (12/2).

ToPon valmentaja Mikko Mantere oli ottelun jälkeen pettynyt:

 -Olosuhteet huomioiden pelasimme hyvin. Harmillista, että kaikki viimeotteluissa voittoja meille ratkaisseet pelaajat epäonnistuivat heitoissaan tällä kertaa, mutta tällaista tämä peli on. Saimme molemmat vastustajan isot pojat virhevaikeuksiin jo aikaisessa vaiheessa peliä, mutta emme saaneet hyödynnettyä saavutettua etua. Onnittelut Huimalle ja ennen kaikkea Samille (Kajander) heittojyvän löytymisestä. Huima on vaikea joukkue voittaa etenkin Äänekoskella jos Sami alkaa taas osumaan.

 Katso ottelun koko tilastot.

 Miesten joukkue jatkaa savottaansa miesten 1. Divisioona A:ssa perjantaina 16.11. klo 18:30 kun Kisahallille saapuu vieraaksi Lars Ekströmin valmentama Kaarinan Ura.

Tervetuloa kannustamaan ToPo takaisin voittokantaan!